Roofvis Tours op de Ebro

Prijzen Roofvis Tours kunstaasvissen op snoekbaars, baars, meerval en blackbass bij voorkeur 1- 2 personen vanaf een luxe boot inclusief verblijf € 150,- per dag per persoon. Bij bezetting van 1 persoon € 250,- per dag.

vissersboot
  • Verblijf in een appartement of huis of hotel naar gelang keuze en/of beschikbaarheid dit inclusief: beddengoed, handdoeken.
  • Begeleiding van een gids 6 a 7 uur per dag tijden in overleg.
  • Een luxe boot met 40 pk motor, 3 luxe stoelen, 3 fishfinders en een electromotor met I-pilot.
  • Gebruik van uitstekend hengelmateriaal en kunstaas inclusief verlies van 5 shads per dag, exclusief verlies van pluggen.
  • Inclusief de benzine.
  • Gratis drankje aan boord.
  • De door de gids gemaakte foto´s van uw vangsten krijgt u mee bij vertrek.
stuwmeer Embalse de Mequinenza

Het stuwmeer Embalse de Mequinenza heeft een lengte van 120 km en een oppervlakte van 7.500 hectare. Er kan worden getraillerd op 2 plaatsen waardoor het mogelijk is om op het gehele stuwmeer te vissen. De waterstand en het jaargetijde zijn bepalend waar er op het stuwmeer gevist kan worden. Door het grote verschil aan dieptes en structuren bevinden de vissoorten zich op specifieke plekken.

Aan boord zijn een divers aantal soorten hengels en shads en pluggen zodat er met verschillende technieken specifiek op de verschillende vissoorten gevist kan worden. Wij hanteren uitsluitend Catch & Release.


Viscamping Ebro

Wanneer bij extreme weersomstandigheden de gids uit veiligheidsoverwegen het besluit moet nemen die dag niet uit te varen worden de benzinekosten voor die dag in mindering gebracht.

Sierra Ebro Roofvis Tours kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal, beschadiging van eigendommen, wetsovertredingen en/of lichamelijk letsel van deelnemende vissers.

Deelname is geheel op eigen risico.


Laatste foto's

Meerval Ebro
Meerval Ebro
Meerval Ebro
Meerval Ebro
Meerval Ebro