Libro de visitas

En nuestro libro de visitas puede dejar todos sus comentarios sobre Sierra Ebro y la pesca en general. ¡Muchas gracias por su mensaje!

Agregar un mensaje

30 agosto 2021, Mensaje de 샌즈카지노, Países Bajos
https:__pachetes.com_sands_ - 샌즈카지노


4 junio 2019, Mensaje de Dennis Romeijn, Países Bajos
Het was weer een buitengewoon geslaagde vis trip,met een prima verzorging ,huis, vergunningen en dergelijke en natuurlijk een aantal grote vissen 3 x 150cm + en prachtige karpers...1x 43 pond,we hebben ook,net als in Maart met de feeder gevist........en dit werkt ook prima hier Blankvoorns en Ruisvoorns van dik over de kilo,karpertjes tussen de 1 en 6 kilo en ook leuk Giebels in king size formaat...met een keer of 6 een losgetrokken onderlijn omdat deze Ebro klappers even onder de kant kwamen azen.......dit alles is mogelijk gemaakt door Sierra Ebro,Hans had een stek geprepareerd waar we ook konden Feederen ( niet te ver gooien anders zit je achter het talud vast) fijn iemand die de omgeving en het water door en door kent. Gedurende de dagen dik gevoerd op 15 tot 20 meter uit de kant voor het feeder avontuur en hier gevist met een cocktail van mestpier,Made en mais...en een korf tussen 20 en 60 gram...mooie bezigheid terwijl de karper stokken op 160 meter op een voor gevoerde op GPS gemarkeerde stekken liggen te wachten op een Ebro monster........na 10 keer bij deze top mensen ..blijf ik zeggen..... doen..


14 abril 2019, Mensaje de Roland en Frans, Países Bajos
10 april 2019 Voor het eerst de uitdaging aangegaan om de rivier Ebro te bevissen! Op zoek naar de mooie karpers en meervallen die deze rivier bevat! In een week tijd 10 aanbeten gehad waarvan er maar twee op het droge kwamen! Een schitterende karper van 15 kg en een vette meerval van 25 kg, op en top prachtige vissen!

Was een topvakantie in een schitterende omgeving. Hans heeft echt alles uit de kast getrokken om meer vissen op de kant te krijgen, helaas zoals wij vissers weten kan het niet altijd even goed lukken! Hans bedankt voor je tomeloze inzet en betrokkenheid en natuurlijk het lachen wat we zeker gedaan hebben! En niet te vergeten Margaret, bedankt voor je goede zorgen en fijne persoonlijkheid!

We komen zeker nog een keer terug om wat meer vissen te landen!
Kort samengevat, vissen bij Sierra Ebro is zeer aan te raden!

Groet Roland en Frans .


17 octubre 2018, Mensaje de Ton kerkhof, Países Bajos
Het jaarlijkse uitje voor de mannen uit Nieuwegein Ton Dennis Peter en Sander van 20 tot 25 sept. 2018 is weer succesvol verlopen . De vangsten vielen wat tegen maar het was bere gezellig en veel bijgepraat met gids Hans . Margaret had alles weer prima geregeld toppie hoor bedankt hiervoor .2019 zijn we er weer hoor


10 abril 2018, Mensaje de Niels & Rutger uit Houten, Países Bajos
Net terug van een heerlijke week in het Spaanse zonnetje
op een goed voorbereide stek en super hulp gehad van
Hans die er echt voor gaat dat hun gasten mooie vis
vangen mbv zijn technieken. Helaas kwam er een hoop
koud smeltwater uit de Pyreneeën waardoor de vissen met de dag
minder gingen eten , maar toch nog 9 moddervette meervallen weten te haken . We hebben heel veel vis gezien , zowel springend als op de fishfinder. Hans en Margaret , bedankt voor de topvakantie !!!

Voor de twijfelaars .... gewoon boeken en ga er voor


16 octubre 2017, Mensaje de Ton Kerkhof, Países Bajos
Na fantastische vangsten gehad te hebben afgelopen jaren was het deze keer minder. We hadden 4 dagen gereserveerd met gids Hans en zagen er naar uit om weer voor de meervallen te gaan. Margaret had al laten doorschemeren dat het wat minder was met de vangsten maar met vissen weet je het nooit . Dag 1 werd niks gevangen maar veel bijgepraat. Dag 2 werd er een hengel extra ingezet door Dennis die een beetje wilde experimenteren en binnen 2 uur 2 karpers van rond de 12 kilo aan de hengel kreeg en wij denken dat dit de uitvinding was. Dag 3 eindelijk een aanbeet op het materiaal van Sierra Ebro een karper van 13 kilo met nog wat lichte aanbeten en dag 3 was ook weer voorbij . Ook de hengel van Dennis liet geen aanbeet noteren. Het kon bijna niet anders dag 4 zou het goedkomen.helaas enkel een paar lijnzwemmers meer was er niet te noteren een heel slechte vismania voor Dennis, Sander, Peter,Appie en Ton uit Nieuwegein . Volgens Hans kon het aan het brakke zwarte water gelegen hebben en ook het water stond zeer laag hij had er geen verklaring voor. Wij Hollanders geloven Hans en komen volgend jaar gewoon weer terug. Gezelligheid was nu de boventoon . Helaas te weinig vis . Toch bedankt voor alle moeite Sierra Ebro.


6 septiembre 2017, Mensaje de Marcel & Gabriele, Países Bajos
Hallo Jos, Margaret en Hans,

We zijn al weer een paar dagen thuis en zijn aan het nagenieten van onze visvakantie aan de Ebro. Het was deze keer wat lastiger om een visje te vangen, maar desondanks hebben we weer leuke dagen gehad. En natuurlijk fantastisch dat Gabriele haar eerste meerval gevangen heeft! Meteen een sloerie van 2.01 m. We zullen nog lang nagenieten bij het zien van de foto's!

Bedankt en tot volgende keer!


5 septiembre 2017, Mensaje de Ernst en Jaco, Países Bajos
Augustus 2017,
zo weer terug van een weekje vissen.
Ondanks de zeer lage waterstand toch nog wat visjes kunnen vangen (door de inzet van Jos) met 1 uitschieter van 187cm.
Mensen het was allemaal weer top geregeld.
Margaret ,Hans en Jos bedankt voor weer een hele fijne week.
Groeten,
Ernst en Jaco


31 julio 2017, Mensaje de Mike, Bélgica
Hallo vissertjes
Wij komen in februari 2018 naar Castellon (Tarragona) is 10 Km van San Carlos de la Rapita het dorpje Deltebre. Kan iemand ons helpen hoe en waar we een visvergunning moeten halen voor op de Ebro te vissen mijn man is 63 jaar en op pensioen weten niet hoe we het moeten doe of waar we moeten zijn wat het kost en is het per dag ??? Kan iemand wat informatie geven a u b Graag via mail. maria.0611@hotmail.com M v g Tony en Mieke uit Belgie


18 junio 2017, Mensaje de Robin en Saskia, Países Bajos
Lieve Hans Margeret en Jossie,

Wij zijn bij jullie 3-6-17 t/m 10-6-17 geweest voor een top weekje vissen.
De eerste 2 dagen hebben we helaas niks mogen vangen maar toen kregen we van Jos een nieuwe stek en kon het feest beginnen! We begonnen met een paar kleine meervalletjes om warm te draaien en verder in de week kwamen er een paar flinke jongengs uit,! 116cm, 139cm, 191cm, 210cm, 214cm! dankzei Jossie de beste gids van de Ebro!! we willen jullie heel erg bedanken voor deze geweldige week en wij komen ook zeker volgend jaar terug om onze PB te verbeteren. We hebben heel erg genoten en de gastvrijheid was ook TOP!!! Heb spijt dat ik vorig jaar niet gelijk bij jullie was ipv catfishcamp, wat was dat een rot accommodatie!! nooit meer bij hun. liever bij jullie die het wel gunne dat hun klanten vis vangen! nogmaals hartelijk dank en tot volgend jaar!

groetjes en kusjes Robin en Saskia!!


11 mayo 2017, Mensaje de kevin rombouts, Bélgica
weet er iemand visvijvers waar je mag vissen en kan visse op witvis regio calpe
alvast bedankt


14 abril 2017, Mensaje de Johnb404, Afganistán
Thanks for the sensible critique. Me &amp my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such wonderful info being shared freely out there. aadeaedeekdk


15 enero 2017, Mensaje de Johan de Wilde, Bélgica
Hallo Margaret en Hans

Hier klein verslagje van vissing

Aankomst op 28/12 geeft speciaal gevoel met de feestdagen maar niet erg ; ik dacht een paar visje te vangen.

Maar snel bleek dat het een hele mooi vissing zou worden ! amai niet te doen. De hoeveelheid vissen zoals in zomer was het natuurlijk ni , maar wat was da!

De eerste twee dagen vis van dikke 15kg en ondanks het zeer koude water waren de vissen zeer vechtlustig.
Op oudejaar dag amai… eerste dikke 20 kg vis en de dagen nadien wilde het niet meer stoppen met zware mooie vissen.

van dikke 20 kg met topper van 21500 kg. Het weer was echt wel bibberen maar dat vergeet je snel als er een dikke 20 twintiger aan de lijn hangt.

Dus voor mij een écht mooie week achter de rug Nu ik thuis de vele mooie foto’s bekijk …hmmm durf ni zeggen HELP WIL TERUG hihihi .

Natuurlijk was de Jos steeds paraat om toch net geen 200 kg vis te scheppen.

‘’Topie’’ Jos! Je bent er steeds als het er op aankomt .

Super mooie week achter de rug tanks Margaret en Hans en dikke merci aan Jos tanks folks!!!!


24 noviembre 2016, Mensaje de Benny Heyns, Bélgica
Hoi Margaret en Hans, ook de 2de keer dat we kwamen was het weer super, op de 2 dagen dat we op karper gevist hebben mochten we liefst 19 karpers vangen tot 20,9kg en daarvan nog 8 vissen boven de 15kg. ook ivo wist nog een 2,13m meerval te vangen! Ik ga je de fotos van de eerste en de tweede keer bezorgen en jullie zien ons snel terug! Goetjes Benny & Ivo


9 noviembre 2016, Mensaje de johen en sandra, Bélgica
hallo hans en margaret
voor ons de eerste keer op ebro en wa we daar zagen niet normaal en de stilte ni te doen de rust is er zo speciaal niemand kan dat beschrijven
nu wa de visvangsten betreft wij hadden meer dan een geslaagde week met en topper van 26kg en nog andere vissen er bij dus toppie
wij komen zeker terug bedankt voor alles en groeten aan de beste gids van ebro JOS


30 octubre 2016, Mensaje de Luc thijssens, Países Bajos
Beste Hans, Margaret en Jos

Hartstikke bedankt voor de super visvakantie bij jullie.
We hebben een super leuke vier dagen gehad samen met jos en mooie vissen gevangen. Na 2 uur vissen hadden we al meteen een vis van 2.16 m. Het is maar gied dat Jos er net aankwam anders hadden we hem waarschijnlijk niet gevangen. Er is door jullie goed advies gegeven over wat we het beste konden doen en waar we moesten vissen. Alles was netjes geregeld en jullie zijn met zijn allen erg gastvrij. Ik zou iedereen zo'n vakantie aanraden, want het is een super ervaring. En zeker met jullie goede advies en gastvrijheid. Er is veel gelachen en we hebben mooie vissen gevangen. Helaas ook wat vissen gelost maar dat mocht de pret niet drukken en ook nog op de laatste 5 minuten nog een meerval van 1.91 m vangen geweldig.

Bedankt en groeten namens Luc en Marc Thijssens


12 octubre 2016, Mensaje de Rob , jeffery en de jantjes, Países Bajos
Hallo Hans , Margaret en Jos
Een beetje laat maar hier is ie dan. Een berichtje uit het Haagse.
Op Maandag 22-8 in het vliegtuig gestapt en vanaf Barcelona met de auto gereden naar Caspe. We hebben gevist van 23 t/m 28 Augustus bij een gemiddelde temperatuur van boven de 35 graden. .... heerlijk!!!
Alweer voor de 4e keer dat we bij jullie gingen vissen. Onze gids Jos had weer een leuke visstek voor ons uitgezet. De 1e dag ving Jan sr gelijk onze grootse karper van de week en wel 1 van 105 cm en 36 pond. Hoe verder we in de week kwamen hoe meer er werd gevangen . Helaas zaten er dit jaar geen Persoonlijke Records in maar des ondanks waren de meervalen van onder andere 130 , 179 , ook meer dan de moeite waard om te vangen. na de diverse karpers toch nog een mooie meerval van 193 cm op de kant door Rob. Weer gezellig bijgepraat met Jos en de nodige adviezen ( opbouwen van een tentje , Hengel hoog!! , Hengel laag!! , halen !!! en ga zo maar door ) van hem tot ons genomen. Jos nog bedankt voor al jou aanwijzingen , we hebben er van genoten , veel gelachen en 5 dagen van jou ervaring mogen genieten. Volgende keer maar een tweede koelbox meenemen. Kortom, het was wederom perfect door jullie verzorgd.
Jos,Hans en Margaret
groeten van Jeffery Jan Sr , Jan Jr en Rob
uit Den Haag


10 octubre 2016, Mensaje de Ton kerkhof, Países Bajos
10 oct.2016 van Ton Kerkhof uit Nieuwegein nl. Van 29sept. Tot 3oct. Waren wij al weer voor de 4 keer te gast bij Sierra Ebro . Er was door Margareth weer een prima onderkomen voor ons geregeld vlak bij het haventje van El Dique , waar ook de opstapplaats was van de bootjes die ons bij de visplek brachten.Met 30 Gr. Was het goed toeven aan de Ebro en werd er zowaar een toppie vangst gedaan door Dennis lozekoot die dit jaar voor het eerst er bij was van 2.30men80 kg. Meerval. alweer het derde record dit jaar bij Sierra Ebro . In totaal hadden wij 14vissen al konden wij het vorige record van 600 kg in 3dagen niet benaderen. Ook werd er weer veel bijgepraat met super gids Hans de Bree en gelachen en er waren weer de nodige tips voor de karper vissers Sander en Dennis. Een toppie weekend. Wij Ton Kerkhof, zoon Sander schoonzoon Peter Theesing die zijn eerste meerval in zijn leven ving en Dennis Lozekoot die zich bij de eerste 3 nestelde dit jaar bij Sierra Ebro danken hierbij Margareth en Hans voor de bewezen diensten, en is voor ons voor herhaling vatbaar toppie hoor grt. Ton Kerkhof


1 octubre 2016, Mensaje de Sjeffrey oerlemans, Países Bajos
Hallooo Hans en marget ik wil jullie nog even bedanken voor de geweldige vis trip we hebbe erg genoten hele mooie en grote meervallen gevangen en zeker een goede zorg en gezellig heid. Kortom super bedankt mis het nu al weer. Tot 1 april haha geen grap dan komen Jerry en ik weer lekker een week vissen en lachen

Nog maals super bedank het was geweldig tot april Mvg Sjeffrey en de hele groep


29 agosto 2016, Mensaje de Johnd872, Afganistán
Hi! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to look it over. I'm definitely loving the information. I'm bookmarking and will be tweeting this to my followers! Great blog and terrific design and style. aefddfbddfed


5 junio 2016, Mensaje de Dennis R, Países Bajos
Het was wederom perfect verzorgd,grootste karper deze week was 39,5 pond en 102cm,en wat een natuur hier rondom het water:zwarte sterns,rode en zwarte wouw, kiekendief,slechtvalk,ooievaar,vale gier,lammergier, hagedis,zilverreiger,purperreiger,koereiger,ijsvogel,talloze zangvogels,libelles in allerlei kleuren en maten.......nee het is geen straf om hier aan het water te zitten en relaxt de natuur op je in laat werken en de hollandse werkstress los te laten , je kijkt eens een half uurtje naar 8cm lange snoekbaarsjes die zich tegoed doen aan de enorme wolken visbroed van alvers en voorn .....dus hollanders belgen kom hier ontstressen,vang een klapper,kijk goed om je heen en geniet ,geniet en voel de rust ........het zal je goed doen bij deze fijne mensen die alle mogelijkheden benutten om je het naar de zin te maken........bedankt Jos,hans en margaret groeten dennis R uit Hellevoetsluis


27 febrero 2016, Mensaje de Maria Schellinck, Bélgica
Beste Vissers
Ik geef nog even mijn mail adres voor als je mij kan helpen graag via mail aub
maria.0611@hotmail.com
Met veel dank Groetjes Mieke


27 febrero 2016, Mensaje de mieke schellinck, Bélgica
Beste Vissers
Ik doe oproep Ik zoek voor mijn man iets waar hij kan gaan vissen tijdens ons verblijf in Spanje wel zoetwatervis niet op zee. En daar waar jullie gaan is voor ons te ver wij zitten in Orihuela ,Torrevieja , Calpe ,Benidorm , Alicante, Murci dus als iemand daar ergens visputten weet graag als kan adres zou mij heel veel plezier doen en mijn man nog meer. Ik wens jullie allemaal nog heel veel vis plezier
M v g Mieke uit Belgie


24 octubre 2015, Mensaje de Theo, Países Bajos
Wat een avontuur vissen op de Erbo en bij Sierra Ebro is het altijd goed geregeld en de vangsten zijn er ook prima.

Via dit fimpje kun je eens keijken hoe wij bezig zijn geweest,christian, Benno, Henry, Roy en Rob en ik zelf Theo.

https://youtu.be/cquMPFyukRI


4 octubre 2015, Mensaje de Christian van Oorschot, Países Bajos
Gisteren terug gekomen van een onvergetelijke week , alles wat top geregeld en komen zeker weer terug , nogmaals bedankt voor de goede zorgen Margaret,Hans en Jos.

Groeten uit Brabant
Christian, Theo, Benno, Henry,Rob,en Roy.


10 septiembre 2015, Mensaje de Kay en Patrick, Países Bajos
Net terug van ons Vader-zoon weekje aan de Ebro. (onze 2e keer). Weer een super week gehad en dat in alle opzichten. Eerste 2 dagen op roofvistocht op de boot, daarna 4 dagen vanaf de kant. Het was in 1 woord geweldig en zal zeker een vervolg krijgen.
Margaret, Hans, Mike en Jos, heel erg bedankt voor een top visvakantie.


4 septiembre 2015, Mensaje de jaco, Países Bajos
Samen met mijn vader van 27-09-2015 t/m 03-09-2015 een weekje wezen vissen.
Heerlijk geweest, huisje was prima boten waren prima en de mensen waren prima. Voor herhaling vatbaar.
Bedankt mensen


28 junio 2015, Mensaje de Helen und Bruno, Suiza
3 Wochen perfekte Ferien: Zum Angeln, zum Ausspannen und zur Erholung. Und natürlich: Herrliche Zander an der Angel. Perfektes Haus und ebensolche Betreuung durch Margarete und Ihr Team. Wir kommen wieder! Helen und Bruno aus der Schweiz.

3 weeks vacation perfect: for fishing, to relax and to rest . And of course : Magnificent zander on the hook. Perfect house and provide such care by Margaret and her team. We will be back! Helen and Bruno from Switzerland.


6 junio 2015, Mensaje de Javi y Clara, España
Han pasado solo dos semanas y ya estamos deseando volver! Somos una pareja de españoles que estuvimos una semana compartiendo la experiencia con Sierra Ebro. Todo fue genial, destacando el trato recibido. Nos dieron todo tipo de facilidades y nos hicieron pasar una semana muy agradable. Por otra parte agradecer a Jos ( uno de los guías ) por todo lo que aprendimos y nos divertimos con el. Muchas gracias a todos los de Sierra Ebro, esperamos poder volver pronto.
Y por supuesto conocimos a los Siluros!!
Un saludo, Javi y Clara


31 mayo 2015, Mensaje de Haagse Peter, Países Bajos
net weer thuis ,maar ik mis het nu al maar was weer top & veel gelachen


29 abril 2015, Mensaje de Johnb832, Afganistán
Hello, i think that i saw you visited my blog thus i got here to return the choose.I am trying to to find issues to enhance my site!I guess its adequate to use a few of your ideas!! gefckdeeebdf


4 abril 2015, Mensaje de Jimmy Nisbet, Reino Unido
Just returned from a 9 day fishing trip,
Some high winds, made the fish not a regular as normal, but with perseverance ended the trip with 7 decent fish, thanks too our guide
Josh, we placed us in the right area's, where the fish were feeding.
With my personal best Catfish
Thanks again to Margaret and to the best guide on the River Ebro ( Caspe ) Josh
See you again 2016.


9 diciembre 2014, Mensaje de marcbraams, Países Bajos
Na 3 keer te gast zijn geweest bij sierra ebro waarbij wij wisselend succesvol zijn geweest wilden wij afgelopen oktober het nog eens proberen en namen contact op met margaret en ons idee en ons budget. Wij wilden 10 dagen een verblijf en een boot, en hadden een budget van 1000 euro. Maar tot onze verbazing was de prijs bijna 1500 euro. In juni zijn wij 2 weken geweest voor 1760 euro dit was inclusief hengels 1 dag een gids (dit was niet jos) en de gids heeft niet zo veel gedaan.. Wij zijn in oktober wel gegaan en zijn naar lake caspe camping gegaan, wat heel gezellig was maar niet veel vis op heeft opgeleverd. Ik wil hiermee zeggen dat je goed moet uitkijken met wie je in zee gaat. Sierra Ebro is denk ik een goed bedrijf maar moeten naar mijn idee meer rekening houden met wat de mensen te besteden hebben. Marc en Maria


7 noviembre 2014, Mensaje de Hans, Jürgen,Frank, Alemania
Sierra Ebro zum zweiten mal und wieder einfach perfekt.Jede Menge Karpfen bis 24 kg und Waller bis 2.07 mtr. jede Menge Spaß und beste Betreuung.Danke bis nächstes Jahr und Danke von Hans Jürgen und Frank.


6 octubre 2014, Mensaje de ron luijten, Países Bajos
Hoi allemaal

We zijn weer aan het werk terugdenkend aan de fijne vakantie die we hebben gehad . Alles was weer vanouds fijn appartement en lekker weer . we hebben veel geleerd en veel gelachen met onze visgids JOS maar ook bewees hij dat vissen vissen blijft . We kregen geen meerval gehaakt maar wel 25 mooie karpers met enkele 40 ponders. Verder willen we Maragret en Hans ,Jos en Mike bedanken . En Hans veel succes met het herstel .Het mooie was dat er de lach nog was .P.s doe Peter de levensgenieter nog de groeten van ons.

Groetjes Ron en Pieter


21 septiembre 2014, Mensaje de Reinier Kempen, Países Bajos
Helaas weer terug in het koude Nederland.
Ik wil jullie graag bedanken voor weer een geweldige week bij Sierra Ebro.
En zeker de gidsen Jossie en Thijs.
Ondanks dat het moeilijk vissen was,heb ik goed mogen vangen.
Volgend jaar gaan jullie mij zeker weer zien, en gaan we verder met ons B E V dieet ,hahaha
Groetjes Reinier


19 septiembre 2014, Mensaje de gerard van den berg, Países Bajos
Weer terug in Meerkerk is de heimwee al weer toegeslagen ondanks de wat tegenvallende resultaten maar weer perfect geregeld door Margaret en de herstellende Hans met op de achtergrond natuurlijk Mike en tijdelijke hulp Thijs en mijn ufo vriend JOS hopelijk tot volgend jaar en nogmaals bedankt namens GERARDJES en GREET en NICOLE.


4 septiembre 2014, Mensaje de Marcel Eefting, Países Bajos
Mijn tweede bezoek aan Sierra Ebro overtrof al mijn verwachtingen. In 5 dagen hebben tijd hebben we 32 vissen, waarvan 23 meervallen gevangen. Jos het was weer helemaal toppie. Twee sloeries boven de 2 meter! Helemaal geweldig. Ik kom zeker nog terug voor nog een sessie sloeriesleuren.
Iedereen van Sierra Ebro, bedankt!


1 septiembre 2014, Mensaje de Angelo (Hakkie), Países Bajos
Voor de tweede keer wezen vissen bij Sierra Ebro.
Alles op en top geregeld en een goede begeleiding.

Wederom een topvakantie gehad met 59 vissen waarvan 35 meervallen!!

Bedankt voor alles en tot snel weer.
Randy, Johan en Angelo


24 julio 2014, Mensaje de Joey cherpion, Bélgica
Hey Margaret en Jos.,

Wij willen jullie nogmaals van harte bedanken voor onze heerlijke visvakantie! Ondanks en slecht begin onderweg,hebben jullie onze vakantie weer helemaal goed gemaakt. De gastvrijheid was super en er voor zorgen dat we 30 vissen vangen op 4 dagen maakt het helemaal af!;-) Nogmaals dank en vriendlijke groeten van de 3 belgen. En hopelijk tot snel.


Nikias,Jp en Joey


28 junio 2014, Mensaje de John, Países Bajos
Hallo hier even een bericht van team Jack Daniels. we zijn onlangs weer te gast geweest bij Sierra Ebro.Van 26/5 tot 4/7.Alles was weer perfect geregeld.Complimenten voor Margaret en Jos.We hebben leuk gevangen en zijn weer veel te weten gekomen over de visserij in de Ebro.
Volgend jaar zeker weer terug!!
We zijn nog niet uitgeleerd !!


4 junio 2014, Mensaje de Bas van Nuland, Países Bajos
Hey John Kaspers!

Ik wens je een fijne vakantie toe! Hoorde net van Ringo dat je ook zo gek bent van vissen! En dan nog wel meerval! Kijk maar eens op mijn site meerval.nl!
Heel veel plezier bij dit top kamp!


24 febrero 2014, Mensaje de James Nisbet, Reino Unido
Hi just a feedback since we returned back to Britain, after our 12 days Fishing on the Ebro, what a great time we had, also thank you Jos for being our guide and friend, and Margaret for giving us a good flat to live in during our fishing, we will be back hopefully soon Jimmy & Colin


12 diciembre 2013, Mensaje de Albrecht, Alemania
Hallo margaret und Josche wir möchten uns nochmals recht Herzlich bedanken für die schönen zwei Wochen die wir bei euch in eurem Ferienhaus verbringen durften, das wetter war sehr schön und mit den Angeln waren wir auch sehr zufrieden, die Gastfreundschaft die wir hier erfahren durften, haben wir in unserer 30 jährigen Anglerreisen die wir gemacht haben so noch nicht erlebt, wir wünschen euch noch alles Gute bis Bald.
Gruß Albrecht


14 noviembre 2013, Mensaje de André Donkers, Países Bajos
Opnieuw een heerlijke vakantie gehad.
Ontvangst en verblijf waren weer grandioos, zoals gewoonlijk.
Hoewel de vangst op meerval tegenviel deze week, slechts 2, maakte de hoeveelheid aan zware karpers een hoop goed, 10 van 30+ en een uitschieter van 49 pond.
Ook de spiegel van 39,5 pond was zeer bijzonder.
Tot vlg jaar.
André & Johan


24 octubre 2013, Mensaje de hans immerz, Alemania
Ein Kurzurlaub vom 11.-18.10 der perfekter nicht hätte sein können.Vorallem die herzliche und gute Betreung von Margaret und Jos haben wir so noch nirgens erlebt.Dazu spitzen Unterkünfte und natürlich echt tolle Fänge.Bleibt nur zu sagen Danke Danke Danke. Von Hans, Jürgen und Frank


16 octubre 2013, Mensaje de warja, Bélgica
Lieve allemaal!
Bij deze nog even een klein verslagje voor in het gastenboek! Afgelopen september waren we voor de vijfde keer bij jullie te gast (en eigenlijk ook voor de zesde keer – twee weken ditmaal!!!). Hebben weer genoten van al jullie goed zorgen, gastvrijheid en het supercute huisje wat je voor ons geregeld had Margaret! (dat willen we volgende keer weer!!!!) In twee weken tijd 62 vissen in de boot gekregen, waarvan 28 meervallen.

Uiteraard, zoals het hoort bij SierraEbro, de vakantie afgesloten met een Klassieke Laatste Dag: op die dag ving Bart de grootste meerval van de vakantie: 2.10m en ik de grootste karper: 23,2 kilo, dik 46 pond! Een nieuw pr waar ik, vrees ik, voorlopig niet overheen ga!

Mbt de andere vissen trouwens ook niet te klagen: 1.77, 1.81, 186, 1.92 en 1.94 (mijn grootste meerval) en een paar dikke karpers van 16 kilo (3x), 17 kilo (2x), 17,5 kilo, 18 kilo (3x) en een prachtige vis van 20 kilo. Jawel, ze zitten er echt!
Ben bang dat we tóch nog een keertje terug moeten komen jongens, want 23 kilo is waanzinnig, maar een tweemeterplus meerval heb ik nog steeds niet gevangen…

Heel veel liefs en groetjes, X!
Warja en Bart


30 septiembre 2013, Mensaje de Remco Grit, Países Bajos
Hoi Margaret, Hans, Mike en Jos,

allen hartelijk bedankt voor de hulp, de gezelligheid en de deskundigheid. We hebben de week afgesloten met 30 karpers en 2 meervallen. Helaas wou de meerval niet erg mee werken gedurende onze week, maar dat hoort ook bij vissen! We hebben wel een topweek gehad met prachtig weer en een hoop lol. En die meervallen zijn nog niet van ons af! En als we weer die kant op komen, dan absoluut weer via Sierra Ebro!

Groetjes,
Stefan, Robbin, Mathijs en Remco


29 septiembre 2013, Mensaje de Reinier Kempen, Países Bajos
Hoi Hans ,Margaret en natuurlijk onze Ti Ta tovenaar Jos.
Wat was het weer een geweldige week!!! Alles was weer perfect geregeld!!! De ontvangst top zoals altijd,En ja waar kwamen we ook alweer voor,het vissen natuurlijk.De vangst was geweldig 12 mooie meervallen,15 grote karpers,vele Pr's zijn gesneuveld.De meerval van Reim2.18 meter (81.5KG) en de prachtige Karper van John (46 pond) waren de uitschieters.Het gidswerk van onze Jos was weer Toppie Wat heeft hij weer lekker kunnen genieten,hahaha.We laten de spreuk zonder Burgemeester geen vis weer staan.
Beste mensen van Sierra Ebro Bedankt en tot volgend jaar!!
De groeten van John,Jos,Rene,Joey(sponsje) en Reinier


19 septiembre 2013, Mensaje de gerard van den berg, Países Bajos
Beste Margaret,Hans,Mike en ufo Jos
Helaas zijn we weer terug in het koude nederland,na zoveel warmte van jullie zijde en van de zon valt dat erg zwaar.
Ook deze keer was de ontvangst zeer hartelijk en service als vanouds
Wat de visserij betreft troffen we het dit jaar niet zo goed door verschillende weer types.
Ondanks dat toch weer een paar mooie karpers van 40 +pond gevangen en meerval 12 stuks met een van 2.03 meter als uitschieter de kleinste was 1,47
Ook was het prettig andere leuke gasten te ontmoeten en langs deze weg doen we ze de beste vissers groeten.
Vanuit Meerkerk de groetjes en hopelijk tot 2014


19 septiembre 2013, Mensaje de Tom, Países Bajos
Hoi Hans, Margeret, Mike en Jos,

Bij deze nog even de complimenten voor de fantastische stek waar we dit jaar mochten vissen!! We hebben in 7 dagen 90 vissen gevangen. Voornamelijk karper met als uitschieter een 39 ponder (weer net niet!!) en een aantal meervallen van tegen de 2mtr (grootste 1m 95). Helaas geen 2m+ maar dat is eigenlijk toch weer een geruststelling, want zo blijven er goede redenen om de Ebro jaarlijks te blijven bevissen!!

De service was weer uitmuntend!! Pas maar op dat jullie gasten niet teveel verwent raken zo..

Hoe dan ook, volgend jaar claimen we Jos even twee middagjes!! Was te hard werken dit jaar haha..

Groeten uit Groningen, Willie, Willem, Jan, Bertil en Tom


11 septiembre 2013, Mensaje de Michiel en Marvin, Países Bajos
Beste Hans, Margaret, Jos, Mike en lezer van het gastenboek,

In augustus zijn wij een week wezen vissen bij Sierra ebro. Dit is ons beide erg goed bevallen!

Ook als zaken niet goed gaan(wij hebben problemen gehad bij het huren van een auto) zetten jullie je actief in om alsnog iets te regelen!

Het ontvangst, materiaal, accommodatie, boot en de rest wat er bij zo'n week komt kijken waren op en top geregeld.

Wat wij vooral fijn vonden was dat jullie zo betrokken zijn met jullie gasten. We werden met een koud biertje ontvangen, hebben de visweek besproken, konden ALTIJD bellen/smsen als er iets was. Dit is tegenwoordig niet van zelf sprekend en daarom petje af!

We hebben 19 vissen gevangen in totaal, mooi weer gehad en heel veel geleerd!

Onze zwaarste(en mooiste) karper was een 44 pond vol schub. Ik ben zelf geen karpervisser maar het is me duidelijk geworden dat dit mooie visje behoorlijk zeldzaam gevangen wordt. Jullie hebben 3 van zulke karpers in 13 jaar gezien, was het niet? De foto's moet ik trouwens nog naar Beet sturen!

En onze grootste meerval was een zeer mooie 191cm!! Helaas hebben wij niet de 2 meter meerval gevangen en daarom komen wij SOWIESO nog een keer vissen bij jullie!

Kortom;
Hou je van vissen, hou je van een goed geregelde vakantie, dan is dit the-place-to boek je visvakantie!!!!!

Nogmaals bedankt allemaal voor deze prachtige week!

Laterrrrrrrrrrrrr(wat kan Jos dat toch mooi zeggen hea!?)

TOP VAKANTIE!

Tot snel,

Groeten,

Michiel en Marvin
(de Nimwegenoaren)


24 agosto 2013, Mensaje de Martijn en Daisy, Países Bajos
Beste Hans, Margaret, Jos en Mike! We waren nu voor de tweede keer bij jullie en het was weer helemaal super bij jullie. We hebben weer prachtige vissen gevangen en onze PB's verbroken. Mooie meervallen o.a. 2.11m en 2.09m hebben wij gevangen en ook mooie karpers tot 36pond zijn op de kant gekomen.
Jos de topgids heeft ons de eerste dag weer uitstekend op gang geholpen, waardoor we de rest van de week lekker door hebben gevangen:).

Wij zijn nog lang niet uitgevist op de Ebro dus tot de volgende keer!Laterrrrrrrrrrrrrr! (proost met burgemeester bier, want dan ga je ze vangen volgens Jos en het is echt zo ook)

Groetjes Martijn en Daisy


25 julio 2013, Mensaje de Freek, Países Bajos
Beste Hans, Margaret, Mike en Jos.

Dit jaar voor de tweede keer een visvakantie geboekt bij Sierra Ebro, en het is ons wederom zeer goed bevallen. Alles prima geregeld, de visuitrusting, boot, het prachtige huis vlakbij de haven (een aanrader), en de goede service !!

We hebben een fantastische week gehad met mooie vissen, dit ondanks de relatief hoge waterstand.
In totaal 21 vissen, zwaarste karper 36 pond en meerval o.a 174cm, 177cm, 180cm, 186cm, 187cm, 193cm, 200cm, 218cm meerval. En als afsluiter van de vakantie een meerval van 235cm en 91 kilo, wat een gigantisch beest !!

Bedankt voor alles, wij komen volgend jaar zeker terug bij Sierra Ebro !

Groeten Freek, Koen en Lawrence


17 julio 2013, Mensaje de Victor de Jong, Países Bajos
Leuke visweek gehad met een paar leuke vissen als resultaat. Met 38 graden en nagenoeg windstil weer was het prima vertoeven langs de Ebro. Complimenten voor de goede kwaliteit van de gehuurde materialen en het verblijf. Volgend jaar komen wij zeker terug. Groeten van Victor, Sjoerd, Ronald en Ron


8 julio 2013, Mensaje de T&T, Países Bajos
SUPER BEDANKT VOOR DE BIJZONDERE ERVARING OM NIET TE VERGETEN TOT GAUW


1 julio 2013, Mensaje de Angelo Hak, Países Bajos
Beste Margaret, Hans, Mike en Jos,

Wij zijn dit jaar voor het eerst bij jullie komen vissen en het is ons zo goed bevallen dat we nu alweer hebben besloten volgens jaar terug te komen.

Ondanks de lastige omstandigheden zoals het te late op gang komen van de weersomstandigheden, lage watertemperatuur en hoge waterstanden door het vele water uit de bergen.
Zijn we met mooie vissen naar huis gegaan.

Jos bedankt voor de fijne week gidsen, het was geweldig en leerzaam!

Voor de nieuwelingen onder ons, Sierra Ebro is een goede organisatie met goed materiaal, fijne hartelijke en vooral deskundige mensen.

Zoals Jos het regelmatig zegt:
"Tot later".

Nogmaals bedankt voor de goede service!

Groeten uit Culemborg,
Angelo, Randy en Johan


29 junio 2013, Mensaje de Rene van der Meijden en Joop J, Países Bajos
Ha die Margret, Hans, Mike en uiteraard Jos,

We zijn alweer voor het derde jaar bij jullie wezen vissen. Dit jaar zou het moeilijker worden, dat wisten we al van te voren. Koud weer, lage watertemperatuur, hoge waterstanden door het vele water uit de bergen. Dus geen vissen op de Hotspot. Jullie hebben gekozen voor andere stekken. Uiteindelijk weer de goede keus, want dankzij de viskennis en viskunde van onze Jos hebben we toch weer twee buffels van meer dan twee meter uit het water getrokken (ook weer nieuw record met de meerval van 74,5 kg).
Jos bedankt voor de fijne week gidsen, super! Rest van de crew ook weer bedankt.
En voor wie dit leets, Sierra Ebro is top, goed materiaal, fijne hartelijke en vooral deskundige mensen. Top.
Dus "Tot later".

Groet Harrie en Joop,
afdeling Lerc;
onderafdeling Leijerrr; Leidschendam


20 abril 2013, Mensaje de cédric, Francia
j ai passé encore une semaine magnifique a sierra ebro!! cela fait la deux fois que jý suis allé ! superbe maison ,trés propre! superbe bateau...pleins de poissons..sandre...silures....un trés bon guide de p´che :jos!
il faut absolument les encouragés sur leur projet de construire un camping! ils sont superbe et a la prochaine...merci poiur tous..

a bientot ...cédric


20 abril 2013, Mensaje de cédric, Alemania
so schon wieder mal ein besuche bei caspe! bei die nette holländer!!!
es war senzationelle!!!!! sehr gute unterkunft! super wetter! ich hatte ein " guide" : der JOS " ich denke wenn er weiter so macht im 10 jarhren kann er gut fischen! ich habe ihn ein paar trick aus frankreich gezeigte damit ist sein arbeitsplatz gesichert! hahahahahaah
also spass auf der seite...bei sierra ebro ist alles perfekt !! auch der praktikante "guide" !!!!

vielen danke an alle 3 ...nur leider war in diese woche...kein chicas!!!!!

lieben grüssen aus freiburg..cédric


8 abril 2013, Mensaje de Besnik, Suiza
Hallo zusammen.

Wir waren ende März eine Woche bei euch. Es war super, Haus und Botte waren perfekt, so freundliche und hilfsbereite Leute wie Ihr habe ich bisher noch nicht kennt.

Ich werde bestimmt nächstes Jahr wieder kommen.

Danke und bis bald
Besnik


1 abril 2013, Mensaje de ton kerkhof, Países Bajos
wel wat laat ,maar alsog .Even een paar dagen er met 4 gabbers tussen uit zijn . Ons jaarlijks (Vis ) uitstapje naar Sierra Ebro .waar wij van harte welkom zijn bij Margaret Hans Mike en Jos en weer een prima onderkomen hebben geregeld met uitzicht over . Jawel ,de Ebro fantastisch .Ondanks dat het water in de Ebro 12 m. gezakt was wist het Sierra Ebro team voor ons toch een plekkie te creeren iets wat niet meeviel tegen dat rotsgebergte met de lage waterstand .De 1 ste dag wat aftasten bijpraten en veel ouwehoeren met als resultaat 1 karper van 20 kg. Dag 2 werd op aandringen van het Sierra team verkast naar een plekkie 107 m. verderop en het gelijk was aan hun kant er werd die dag 300kg vis naar boven getrokken door de boertjes uit Nieuwegein . Dag 3 was niet veel minder 280 kg. Ons trippie kon niet meer stuk Wij danken het Sierra Ebro team voor de prima verzorging ,begeleiding en hetmooie onderkomen aan de Ebro. Namens Han , wordt Jos ook nog bedankt voor de begeleiding vande dril van zijn eerste en enige meerval van 180m. ondanks zijn hart en rug klachten . Al met al 3 prachtige dagen en 600 kg. Vis .Margaret alles was toppie geregeld .Onze dank aan het team .Groetjes en tot gauw .Sander Appie Han en Ton uit Nieuwegein


30 enero 2013, Mensaje de Rick van dijkhuizen, Países Bajos
Hee zie onze foto's net pas helemaal top wij hebben erg genoten daaro daarom komen wij zeker terug hele mooie ervaring topper s we komen terug grt Rick en Jelle


12 noviembre 2012, Mensaje de Jeroen, Países Bajos
Heyy Margaret, Hans, Mike en JOS!! Wat een mooie week hebben wij weer gehad bij jullie ondanks de slechte voorspellingen vanwege het vele water. We hebben 16 meervallen gevangen waarvan 4, 2meter + en de grootste 2.22m wat een vissen weer en wat een spektakel. Het was in 1 woord TOPPIE gezelligheid, mooi weer, lekker eten en natuurlijk de mooie meervallen, bedankt JOS voor alles en de rest natuurlijk voor deze TOP week. Tot volgend jaar!!!!!!!!!!!!!!! grtzzz Jeroen en Rob uit Soest!!


7 noviembre 2012, Mensaje de harmjan, Países Bajos
Bedankt voor de mooie week al waren de vangsten slecht door het harde stijgende water. Maar door het doorzettingsvermogen van Jos hebben we er toch nog 1 mogen landen in het laatste uurtje. Deze zomer ben ik er weer en drinken we er daar 1 op Jos als je nou wil of niet


6 noviembre 2012, Mensaje de corrie, Países Bajos
hallo hans margaret mike en jos nog bedankt voor het werk dat jullie hadden met het inlaten van onze boot en het in en uitpakken van alle visspullen die we bij ons hadden ,ondanks de lage waterstand drek en het weer hadden we een mooie week met 52 vissen. karper en meerval, 228 221 219 218 als uitschieters en veel karper rond de 30 pond .we zien jullie volgend jaar weer, gr de boys uit almelo


11 octubre 2012, Mensaje de André Donkers, Países Bajos
Hallo Margaret, Hans Mike & Jos the Burgemeister.
Voor het eerst bij jullie geweest en meteen een topweek gehad, buiten dat alles tot in de puntjes was geregeld, accommodatie, gids en natuurlijk ontvangst, alleswas super, de vangsten 32 vissen waarvan 4 boven de 2 mtr, waarvan de grootste 2.18 mtr waren geweldig.
Complimenten voor Jos die de vissen elke dag opnieuw wist te vinden.
Volgend jaar zeker weer terug, maar alleen als Jos een biertje lust.
Nogmaals allen bedankt, voor deze geweldige week.
André,Edwin,Johan&Jeroen uit Amsterdam


10 octubre 2012, Mensaje de nyssen danny, Bélgica
Lieve Margaret,Hans,Mike en Jos.
Na twee maanden,praten wij nog steeds van onze visvakantie en worden de talrijke foto's genomen door onze JOS meermaals bekeken.
Ook dit jaar hebben wij weer mooie vis gevangen! Top of the bill was een visje van 2,32 meter en 85 kg zwaar,gevangen door onze zoon philippe.
Wat moet een mens nog meer.....
Voor de rest was alles weer super geregeld.
Alles kan ,niets is te veel.
Dikke kussen vanuit BELGIE
Marina,philippe en danny.


23 septiembre 2012, Mensaje de gerard van den berg, Países Bajos
Namens gerard en gerard nicole en greet bedanken wij jullie voor een geweldige visvakantie.nogmaals velen groeten uit een regenachtig holland aan onze grote ufo vriend JOS HANS MAGRET EN MIKE
Vele vragen en niets is teveel,dat is service en gast vrijheid van de bovenste plank ,hopelijk tot volgend jaar ,endan hopen wij gerard en gerard op hogere waterstand en een nog beter vangst en die was nu met 14 meervallen waarvan 222en 218de grootste en 54 karpers waarvan een paar boven de meter zeker niet slecht te noemen is.
gr.uit meerkerk


23 septiembre 2012, Mensaje de marco v gastel, Países Bajos
Beste Hans/ Margaret en onze geweldige gids Jos. Net terug van een geweldige vis vakantie waarin wij 32 visjes vingen, met 2 meervallen van 2,01 en 2,12 mtr, en een aantal hele mooie karpers. Vissen op meerval is een geweldige ervaring en waar kan je dat beter doen dan bij Sierra Ebro en een hele goede gids, Jos bedankt. Jongens bedankt, tot de volgende keer en de groeten uit Rotterdam. Marco, Jordie, Tom en Bob.


18 septiembre 2012, Mensaje de bracq alain, Bélgica
Beste Hans & Margaret ,
Graag willen wij jullie bedanken voor onze super vis vakantie van 09/09 tem 16/09. Wij hebben 65 vissen gevangen waarvan 9 meervallen + 2 meter met als grootste 2.30 meter en 77 kg ( bijna het plaatselijke record ) + vele andere meervallen en kapers. De spaanse zon was van de partij. Alvast bedankt voor de super voorbereiding van onze stek. Zoals u weet hebben we alle vissen uur ,datum , kg genoteerd met een totaal op één week 1650 kg vis !! In Nederland zouden ze zeggen toppieeee!!!! Groeten Alain , Franky , Kenny , Thomas ( De Belgen )


16 septiembre 2012, Mensaje de Elly en Gerard, Países Bajos
Beste Margaret, Hans, Jos en Mike,

Het was weer een top week net als de vorige keer met mijn broer. We zaten gisteren de foto's weer te bekijken en zowel Elly als ik hadden gelijk weer zin om terug te gaan. We hebben dan ook schitterende vissen gevangen, 9 meervallen en 12 karpers waaronder meervallen van 216cm en 214cm. En dat met een lekker zonnetje in een schitterende omgeving. Het was voor Elly de eerste keer maar zeker niet de laatste. Nog bedankt voor de gezelligheid en de goede begeleiding want dat maakt de week tot zo'n succes. Ik weet uit ervaring dat het ook anders kan lopen.

Tot ziens,

Elly en Gerard Schols


14 septiembre 2012, Mensaje de Daisy en Martijn, Países Bajos
Lieve Hans en Margaret en Jos,
Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke visvakantie. Wij hebben echt een topweek gehad met 27 vissen Waarvan een meeral van 1.93m en een karper van 46 pond! Bedankt voor alles en tot de volgende keer!!
Liefs Daisy en Martijn


13 septiembre 2012, Mensaje de Rob, Países Bajos
Beste Margaret, Hans en Jos,Het is alweer een tijdje geleden maar we willen toch nog graag even op jullie website vermelden hoe geweldig onze visvakantie bij jullie was.

Wij zijn de datum 13-06 bij jullie aangekomen, dus 14-06 was onze eerste visdag.

Dit resulteerde in 1 vis, maar die was dan ook gelijk 2,02 mtr.

De andere dagen ging het stukken beter en om een lang verhaal kort te houden, hebben we in totaal 36 stuks dikke vissen gevangen met een dagtotaal van 17 stuks op de 3e visdag.

Grootste meerval was 2,20 mtr. en de zwaarste karper 35 pond. In totaal een gewicht van 1093 kg. vis, kortom het was een geweldige 5 daagse vistrip om nooit te vergeten.

Voor ons is het duidelijk; Margaret en Hans, jullie zijn de beste gastheren en Jos de beste visgids, al kan de laatst genoemde best wel eigenwijs zijn haha.

Het was weer een geweldig avontuur en alles weer perfect door jullie verzorgd (net als vorig jaar) om nooit te vergeten dus…. en volgend jaar zijn we er gewoon weer hoor.GroetjesRob en Tom


3 septiembre 2012, Mensaje de ronny kaers, Bélgica
eerst wil ik margaret en hans en sierra ebro taem bedanken voor de mooie week dat ze ons bezorgd hebben en ons mooi geholpen hebben tidens ons verblijf en daarbij hebben we mooie vissen mogen vangen waarvan ook 2m21 meerval 144pond en 17.5 kg karper en dit op de nieuwe plaats die aangemaakt was waarvoor nog is bedankt hans thx we zien elkaar terug eind novemer gr ronny van ANTWERPEN .°


2 septiembre 2012, Mensaje de Marco en Ramon van Puffelen, Países Bajos
Hallo daar hier toch nog even een bedankje van onze kant , We hebben weer een top dag gehad met 5 mooie meervallen en 2 dikke karpers.Was weer gezellig met Jos en je ziet ons volgend jaar zeker weer terug. Groetjes Marco en Ramon


28 agosto 2012, Mensaje de Jan de Ruiter, Países Bajos
Beste mensen: heel hartelijk bedankt voor de geweldige week aan de Ebro. Wat een ervaring om die 'super'-vissen uit het water te halen. Goede accomodatie, alles goed verzorgd en mooi weer! Voor herhaling vatbaar. We komen zeker nog eens 'biggen' sleuren! De Ruitertjes.


21 agosto 2012, Mensaje de niels en barry, Países Bajos
wij willen jullie bedanken voor de geweldige week en jullie inzet. met een totaal van 41 vissen zijn wij zeer tevreden en we komen volgend jaar zeker weer terug. groeten niels en barry uit castricum


5 agosto 2012, Mensaje de jos.carla, Países Bajos
hallo allemaal.ik wil jullie bedanken voor de fijne dagen op de ebro. wij komen zeer zeker terug volgend jaar jos en ik hebben een leuke vis vakantie gehad tot volgend jaar jos carla maastricht


28 julio 2012, Mensaje de Auke en Bob, Países Bajos
Beste Hans, Margaret, Mike en Jos.. Bedankt voor een onvergetelijke ervaring en een topvakantie..! Gastvriendelijkheid en vakantiegevoel kennen jullie als geen ander..! Goede vangsten elke dag weer..! Vanuit Hoogland zeggen wij: tot volgend jaar..!!!


15 julio 2012, Mensaje de Mark en Anton, Países Bajos
al weer de tweede keer een geweldige vakantie bij jullie! Net zoals de vorige keer alles weer helemaal tot in de puntjes geregeld en opnieuw dat "wij" gevoel, jullie weten het als geen ander het je naar de zin te maken. Helaas is de "ouwe" de jonge voorbij gegaan met zijn nieuwe record van 213cm. Dat betekent dat we volgend jaar wel weer opnieuw terug moeten komen. . .


8 julio 2012, Mensaje de ron en carlo, Países Bajos
zo weer thuis morgen weer werken maar kunnen terug kijken op succesvolle week met 50 vissen waarvan 28 karpers 18 kilo zwaarst en 22 meervallen waarvan we de lat iets hoger hebben gelegen op 236 cm nieuwe sierra ebro record was super week weer en weer gezellie bij jullie op visite geweest toppie mensen jullie groetjes ron carlo film volgd nog op you tube


4 julio 2012, Mensaje de Mario roelofs, Países Bajos
Lieve Margaret,Hans Mike en Jos.

wederom hebben we genoten van onze visvakantie van 18 tot en met 29 juni,
voor mijzelf was het de 10e keer dat ik in Caspe was en de 6e keer bij jullie.
casa Las Melenas was top.!
en de rest was ook weer top geregeld.
de vangsten waren zeer goe voor ons helaas niet al te grote meervallen maar toch.
van 80 cm tot 180 cm meerval en karper van 22 tot 30 pond, in totaal 24 vissen.
het familie gevoel is gelukkig gebleven ,
hou dat vol.!

groetjes, Mario en Ron


30 junio 2012, Mensaje de R. van der Meijden, Países Bajos
Hallo Hans, Margaret en uiteraard Jos,

namens, Willem, Joop, Bas en Koos
hartelijk dank voor alle inzet. Wij hebben alweer een onvergetelijke visvakantie achter de rug.

Alle records zijn weer gebroken. dank voor jullie tomeloze inzet en altijd goed humeur.

To whome this may concern: wil je vissen via SierraEbro, dan is dit een echte aanrader. Eerste klas materiaal, tomeloze inzet (geen nagemaakte commerciele typetjes, gewoon echt lieve mensen). Alles at binnen de mogelijkheden van de organisatie ligt wordt voor je gedaan. De gidsen beschikken over superkennis van het water, de vis en materiaal. .

Groet Harrie, afdeling Lerc Leidschendam


29 junio 2012, Mensaje de Paul Lahou, Bélgica
Margaret Hans

Namens Jean en mijzelf wil ik jullie bedanken voor het vriendelijk onthaal en de geweldige reis. Wij mochten maar liefst 20 meervallen (93-94-113-117-124-133-137-142-153-160-161-162-163-182-186-190-209-211-215-221 cm) en 8 karpers tussen de 20 en 32 pond vangen. Een hele mooie ervaring rijker.
Groetjes Jean en Paul


29 junio 2012, Mensaje de Paul Merkus, Países Bajos
Hans, Magaret en Jos,

Namens Jan, John, Mike en mijzelf wil ik jullie bedanken voor de Super dagen die wij hebben mogen meemaken op de Ebro via jullie.

Ik heb alle records van mezelf gebroken, Meerval had ik nog zelfs nooit gevangen, dus als je er dan een vangt van 191 centimeter WOW!!. Karper naar 37 pond wat wil je nog meer!!. Ik heb veel kunnen leren van Jos die ons heel veel begeleidt heeft. Jos ik weet nu echt dat die Hengel hoog gehouden moet worden en de lijn strak.

De gezamelijk Paella avond bij Hans en Magaret gaven mij een thuis gevoel, door de gemoedelijke sfeer en was super.

Ik kan nog veel meer superlatieven bedenken, maar laat het hier maar bij. Op naar de volgende keer.

Magaret, Hans dank jullie voor de fijne Visvakantie.

Jos, erg bedankt voor het super gidsen en ook voor de gezellige avonden met een broodje Donner.

Mvrgr,

Paul Merkus


26 junio 2012, Mensaje de robert eeftens, Países Bajos
Hallo luitjes,
Eindelijk dan een berichtje uit Den Haag,
Ik heb het EK nog steeds niet verwerkt ,maar ja het is niet anders.
Laat ik het over het vissen hebben.
We waren er van 6 t/m 13 juni. Er was gelukkig meer water dan vorig jaar.
De eerste dag was het alleen maar voeren en wat kleine aanbeetjes. De dagen daarna begon het gelijk te lopen. Zeker na de gehei... tip van hans.
Het was helemaal top, lekker weer ( beetje veel wind) geweldige stek , en regelmatig vis. Al met al een top vis week ( jammer dat onze oranje jongens er een smetje op hebben gemaakt) .
Hier de vangsten :
16 karpers waarvan 2 stuks boven de 100 cm.
meerval van : 87 - 99 - 102 - 107 - 119 - 119 -169 - 171 - 180 - 180 - 186 - 197 -201 - 206 en als klap op de vuurpijl een meerval van 222 cm en 132 pond ( gevangen door jan sr )
Met het aantal van 31 vissen en een totaal gewicht van 1400 pond hebben we ons dus niet hoeven vervelen. De foto,s en filmpjes volgen nog.

Groetjes ,
De Jantjes & Rob


25 junio 2012, Mensaje de peter, Países Bajos
hallo iedereen.

wij waren voor de eerste keer bij sierra ebro en ik kan u vertellen dat het erg goed is bevallen.
materiaal,gids,stek,vangsten,huis,en de informatie die we kregen waren zeer goed. een aanrader voor iedereen.


18 junio 2012, Mensaje de Raymond en Sanne, Países Bajos
Hoi Margaret, Hans en Jos,

Bij deze willen wij jullie nogmaals hartelijk bedanken voor wederom een geslaagde visvakantie!!! In het begin van de week viel het niet mee om een visje te vangen maar uiteindelijk hebben we toch nog 29 vissen gevangen waaronder 9 meervallen boven de twee meter en een drietal karpers boven de 30 pond! Het was leuk dat de gasten van afgelopen jaar ook allemaal weer weer terug waren. We hebben ontzettend gelachen om Gert "het is stil aan de overkant" en Marco "de Blokker" en de andere vrolijke tukkers!! Tot volgend jaar!!!!!

Raymond en Sanne


17 junio 2012, Mensaje de Robert en Simone, Países Bajos
Lieve luitjes,

Was weer een top week. Mede door een goede gids. Het huis was ook meer dan geweldig. En hebben het erg gezellig gehad.

Groetjes Robert

Lieve Hans, Margaret,

Heb het erg naar mijn zin gehad en was geweldig om de mannen te zien vissen en goed gevangen.Tevens vond ik het super dat ik jullie heb leren kennen.Raad het ook iedereen aan die van vissen houdt. Kom bij Sierra Ebro en boek een visvakantie met gids.Toppppppp Echt super gidsen die Hans en Jos. Was helemaal verliefd op het huis wat we gehuurd hebben. Kom zeker nog een keer mee terug. liefs Simone


6 junio 2012, Mensaje de Robbin, Países Bajos
Halloha. Helaas zitten we na vorige week alweer in de sleur van het werken. Maar ik wil jullie ook namens mijn vader (De Speedo) en oom (de man met de lange korte broek) heel erg bedanken voor de onvergetelijke week. We hadden 34 vissen waarvan 22 meevallen. De grootste 2 waren 172 en 180 cm en deze vingen we in het laatste half uur van onze vakantie.
Bedankt en we komen zeker terug.
En denk eraan: "En opeens staan de lijnen strak!!"


4 junio 2012, Mensaje de arion deutekom, Países Bajos
Oeps, volgens hans waren het geen 3 snoekbaarzen maar 5, dus onderstaande bericht is niet correct!! Josje kan je dat nog veranderen!!

groeten je vriendes UUt Kamp`n


4 junio 2012, Mensaje de Arion Deutekom, Países Bajos
Beste Hans, Margaret, Mike en Josje,
Inmiddels al weer enkele weken hard aan het werk en de foto`s van de fantastische visweek ingeplakt. ca 90 cm de kleinste meerval en 2 meter de grootste.
3 snoekbaarzen en 1 karper als bijvangst. Niet slecht.
Alles door jullie goed geregeld en de tips van van gids Josje hebben we goed opgevolgd. 17 stuks meerval totaal, niet niks.
Oeps en onze sterkste man Hans 1 hengel in 2en, zonde. en volgens ons daarmee ook die van 2.40mtr verspeeld. Kan gebeuren. Goed opgelost.
P.S. Hans verleer je dialect daar niet wah, dat zou zonde zijn, dat klinkt goed wah! groeten van Hans, Percy, Mark en Arion. De Toppers UUt Kamp`n


31 mayo 2012, Mensaje de Freek, Países Bajos
Hans, Margaret en Jos
Wat een fantastische ervaring om te vissen op de Ebro, we hebben genoten!!! De visuitrusting,boot en appartement waren perfect. We komen volgend jaar zeker weer bij jullie vissen.
Bedankt!!! Groeten Freek en Koen


30 mayo 2012, Mensaje de Dennis, Países Bajos
Yes, het was weer een topweek.
Hans,Margaret,Mike,en natuurlijk Jos bedankt voor weer een relaxte voorjaarsbreak,wederom perfect geregeld door jullie !!
Dus vissend Nederland.... F#ck de crisis en kom hier lekker vissen,hier is het echt georganiseerd en gezellig

Groeten Dennis & Mario


29 mayo 2012, Mensaje de Ton van wilgenburg, Países Bajos
Hierbij willen wij ton en Ronald jullie nogmaals bedanken voor de verleende service en goede zorg voor de grandioze tien dagen die wij bij jullie hebben gevist we hadden 28 karpers waarvan een paar hoge 30ste.en 11meervallen grootste 181 cm en 43kg we komen zeker weer terug groetjes ton en Ronald


11 mayo 2012, Mensaje de Marco & Dennis Klinger, Alemania
Hallo Magaret, Hans und Jos (Mädchen)!

Mit kleiner Verspätung wollen wir uns für die schönen Tage, dicken Waller, vielen Spaß und tolle Betruung bei Euch bekanken!!!

Wir haben uns sehr wohl bei Euch gefühlt, und kommen im nächsten Jahr (sollten es unsere Frauen erlauben) gerne wieder. Vielleicht ja dann schon in einem Eurer neuen Häuser.

Also stellt schon mal ein paar Dosen Bürgermeister kalt!

Ganz liebe Grüße aus dem Land des kommenden Europameisters!
Dennis (Guide) & Marco (Chiefguide)

P.S. Wenn ihr noch ein paar erfahrene Guides in Eurem Team braucht - einfach melden! :-)))


1 mayo 2012, Mensaje de Rolf, Alemania
Hallo Margaret, Hans und Josch,
vielen Dank für eine klasse Angelwoche bei Euch.
Berni und ich haben uns sehr wohl bei Euch gefühlt. 1A Betreuung und Service, ein ganz besonderen Dank an Josch unseren Angelexperten. Josch ist ein Angelexperte erster Klasse und kümmert sich sehr um seine Angelgäste.
Wir waren sehr zufrieden, vielen vielen Dank!
Liebe Grüße aus Deutschland senden Berni und Rolf


14 abril 2012, Mensaje de diego mira, España
Fantásticos .unos días inolvidables hemos ido dos familias y todo perfecto son verdaderos profesionales diego,Luis Luis hijo ,diego hijo Elena meme e ida. Un saludo. cacahuetes


14 abril 2012, Mensaje de diego mira, España
Fantásticos .unos días inolvidables hemos ido dos familias y todo perfecto son verdaderos profesionales diego,Luis Luis hijo ,diego hijo Elena meme e ida. Un saludo. cacahuetes


28 marzo 2012, Mensaje de marco, Países Bajos
margaret hans en onze jos wij zijn weer in holland en missen jullie nu al we hebben een mooie week gehad met mooi weer maar weinig vis gezien en die willem heeft inmiddels al een geit gepakt groetjes marco en willem


19 marzo 2012, Mensaje de Mark van Wijngaerde, Países Bajos
Goedemiddag,

Vanuit het zonnig maar nog wel frisse nederland (Amersfoort).
Hoe is het daar?

Begin Mei zijn we weer aan de beurt om een weekje te komen vissen.
We zijn hier in elk geval erg benieuwd naar de water stand?
Is die nog steeds zo dramatisch als vorig jaar?

Nou de groetjes daar en we zien elkaar snel weer!
Groetjes Mark van Wijngaerde


7 marzo 2012, Mensaje de Benno Henry, Países Bajos
Margaret, Hans en onze haarfijne gids Joske!!

Bedankt voor de mooie week die wij aan de Ebro hebben mogen meemaken. Jammer dat het water nog maar net 6 graden kou was. maar toch goed kunnen vangen 6 karpers en 3 meervallen waarvan de grootste 194 cm en 55 kg. Dit dankzij het aanvoeren en uitzoeken van de stekken door onze gids Jos. Echt een aanrader om erbij te hebben!!!

Het filmpje hiervan volgt nog.

Gr de winnaars van de karper koppel wedstrijd Oosterhout


28 febrero 2012, Mensaje de Piotr, Bélgica
Hallo Hans, Margaret en Jos,
we hebben een schitterende week gehad met prachtig weer en mooie vissen! Bedankt voor de gastvrijheid en ongetwijfeld tot de volgende keer!

groetjes vanuit België!
Piotr


28 febrero 2012, Mensaje de Barry, Países Bajos
Hello from the carnival anglers.
Had a great time “good fishing”
“Good weather” and a great group.
Hans bedankt voor de les.
Groetjes uit Reusel


20 diciembre 2011, Mensaje de gerard v.d.berg, Países Bajos
bedankt voor het e.mail bericht
vanuit meerkerk wensen wij jullie ook een fijne kerst en een gezond visjaar 2012 ook namens de fam.v.veenendaal


15 diciembre 2011, Mensaje de mario roelofs, Países Bajos
lieve lui.

vanaf deze kant wensen wij jullie allen hele fijne feestdagen en een spetterend 2012.
tot juni.!

groetjes, Mario


13 noviembre 2011, Mensaje de Jeroen en Rob, Países Bajos
Ik ben helemaal de vele baarzen en snoekbaarzen vergeten die mochten er ook zeker wezen!!!!!!!Bedankt!!!!!!

gr uit Soest laterrrrrrrrrr


13 noviembre 2011, Mensaje de Jeroen en Rob, Países Bajos
Wij vonden het een top week en een hele goede service van iedereen....mooie meervallen gevangen waarvan de grootste 1.92m en mooie karpers gevangen waarvan de grootste 98cm en 42 pond en JOS je was een toppertje was echt gezellig en je hebt ons veel geleerd....me pa het z'n eerste hengeltje al gekocht dus volgend jaar zijn we er weer. Hans, Margaret en Mike bedankt voor de TOP week!!
Echt een aanrader voor iedereen!!!

Gr jeroen en rob

ps: HOOG die hengel HOOG!!!!!!!!!
!!!!!!Josjuh!!!!!!!!!!


13 noviembre 2011, Mensaje de Dennis romeijn, Países Bajos
Wat een week! ,geen grote meerval 1x 115 cm maar wat een karpers 17kg/99cm en 22kg / 107cm waren de grootste,en dan nog.... de gehele werkwijze van de crew,petje af!bedankt voor een week ontspannen en zorgeloos vissen ,je ziet me gauw weer en trouwens..............die ouwe Jo gaat nu met de Henry Dunand mee ,kan die wat trawlen op de Rijn misschien roofblei ofzo...hahahaha

Mensen, wil je ergens vissen waar de zakenecht goed geregeld zijn ? boek dan hier bij Sierra Ebro
Groeten,

Dennis, Hellevoetsluis


4 noviembre 2011, Mensaje de De "Hansjes", Países Bajos
Al weer een tijdje terug en zo onder de indruk van jullie gastvrijheid en de foto's dat we bijna het gastenboek zouden vergeten. Bijna, en . . . belofte maakt schuld. Sierra Ebro - team, nogmaals bedankt. Super hoe jullie met onze passie en jullie Gasten met een hoofdletter G bezig zijn. Dat kleine beetje extra ervaar je als een wereld van verschil. Tot de volgende keer dan maar? Tenminste, als we nog terug mogen komen van Jos ;-)

Groeten
"de Hansjes" uit Wijchen


23 octubre 2011, Mensaje de Hans-Jürgen Schlecht, Alemania
Dear Margret, Hans, Mike und Jos

thanks for the two fantastic weeks we may spent with you together. The service and the manner how do you do your job is awesome. We feel very very well and we had a lot of fun during our stay. The fishing for Zander was absolutely satisfied. I look forward to see you close in the future.

All the best for the Sierra Ebro Team
Hans-Jürgen and Hans from Germany


14 octubre 2011, Mensaje de Mark van Wijngaerde, Países Bajos
Hallo Allemaal,

Even een berichtje namens ons.
We hebben vorige week een super week gehad.
2 Meervallen van over de 2 meter mogen vangen.
Helaas iets minder als vorige jaar maar dat heb je helaas niet zelf in de hand.

Vandaag kwam ik een artikel uit de AD tegen over een meerval die gevangen is in spanje.
Ong. 97 kg alleen geen lengte..

http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/2966161/2011/10/13/Vrouw-slaat-reuze-meerval-van-215-pond-aan-de-haak.dhtml

Volgend jaar in het voorjaar komen we weer langs een week om deze monsters er uit te halen! ;)

Groetjes van Ons allen!


9 octubre 2011, Mensaje de Stefan Buitenhuis, Países Bajos
Het is alweer drie weken geleden dat mijn pa en ik een vijfdaagse vistrip bij jullie hadden geboekt.
Hierbij toch nog even een bedankje naar jullie allemaal. Vooral jullie persoonlijke aandacht naar de klant is echt super, alles is heel goed geregeld!!
Dit was onze eerste meervaltrip en hebben 13 meervallen gevangen, de grootste meerval van mijn pa was 193 cm en van mijzelf 214 cm. Dit vooral dankzij onze gids, bedankt Jos voor je gezelligheid en jouw kennis van het water!! En natuurlijk bedankt voor de mooie filmpjes en foto's.
Wij hebben echt een hele mooie vakantie gehad waar we met veel plezier op terug kijken. Tot de volgende keer en succes met al jullie uitbreidingsplannen.

Bedankt Margaret, Hans, Mike en Supergids Jos!

Pim en Stefan


8 octubre 2011, Mensaje de wielhelm, Países Bajos
Hallo JOS!
We hebben een mooie week gehad! Vooral die kanjer van 2,40 was echt top!-Jammer alleen dat jou persoonlijk record daarmee ten onder is gegaan door een amateur. Maar dat ter zijde..
Bedankt voor het aanwijzen van de fijne visstek en de rest ook bedankt voor de gastvrijheid.


8 octubre 2011, Mensaje de Martin, Países Bajos
Bedankt voor een geweldige 5 dagen
Hans, Margaret en met name Jos onze gids!
Totaal 30 vissen gevangen waarvan een meerval van 2.26 en 74 kg en 2 dikke 40 ponders!!
Gemiddeld gewicht karpers ongeveer 33 pond!!

Marco en Martin


30 septiembre 2011, Mensaje de Mark van Wijngaerde, Países Bajos
Jaja het is zover.. morgen gaan we vliegen naar Barcalona..
Om een lekkere week te gaan vissen op Meerval..

Tot morgen we hebben er zin in.. :D:D


19 septiembre 2011, Mensaje de Rob en Peter Utrecht, Países Bajos
hallo Margaret, Hans, Jos, Mike en Ton
Wij hebben genoten van een mooie visweek in Spanje. Het warme onthaal en de gastvrijheid, de inspanningen en de zorg voor ons als gasten en het mooie appartement kwam allemaal weldadig over en was heel wat anders dan wat wij al jaren elders in Caspe gewend waren !
Hoewel de visvangst dit jaar tegenviel hebben wij toch een hele mooie week gehad en danken wij vooral Jos voor zijn adviezen en inspanningen en hulp. En de barbeque gaf een goed gevoel als afsluiting. Jullie zien ons terug !


14 septiembre 2011, Mensaje de Marina Henckaers, Bélgica
Eind juli genoten wij van een super visvakantie in Caspe!
Na een warm onthaal, door de lieve gastvrouw Margaret, startte onze visavontuur met Jos, een ervaren gids en een zeer gezellige vent!
Totaal onverwacht was de visvangst formidabel: 20 visjes in vijf dagen, de kleinste 1m5 en de grootste 2m17!
Voor onze zoon Philippe, was dit z’n beste visvakantie! Daarom willen wij het voltallig team: Hans, Mike, Margaret en Jos nogmaals extra danken voor het warm onthaal en de professionele uitleg.
En niet te vergeten: veel succes met jullie project!
Philippe, Danny en Marina


4 septiembre 2011, Mensaje de dars, Bélgica
verblijf was toppie alleen de vis ontbrak met dank aan Margaret & Jos ook aan Bassie en zijn bende miss tot volgend jaar de President


4 septiembre 2011, Mensaje de ronald, Países Bajos
nou het was weer toppie vissen , indrukwekkend als je in mei op dezelfde stek boven op een rots zit te vissen op 11 mtr water en nu op nog geen 3 meter wat voor de vangsten geen verschil maakte, sterker nog met 39 vissen waarvan 10 meervallen 2 20 kilo plus karpers 7 van 15 kilo plus en maar 3 net onder de 10 kilo mag ze zeggen weer geslaagde vakantie,nou je ziet de volgende boekingen wel weer verschijnen , hans sterkte met zijn been tot de volgende x


27 agosto 2011, Mensaje de Fam. Doedens, Países Bajos
Hallo Hans, Margaret, Jos en Mike...

Nogmaals onzettend bedankt voor de fantastische 10-daagse visvakantie bij jullie. Met het hele gezin hebben we zowel dikke meervallen en vele 30+ karpers mogen aanschouwen... Nu we de foto's weer terug zien wordt het steeds duidelijker dat het een zeer geslaagde, gezellige en vooral slijmerige vakantie was...

Ook is het belangrijk dat als je met Jos gaat vissen, je in het bezit bent van een grote koelbox gevuld met goudgele rakkers, aangezien er op elke vis geproost moet worden... en dat zijn er nog al wat...

Verder heel veel succes met jullie camping die we uiteraard nog eens komen bezoeken..

Groeten,

Eddy, Fieneke, Ronny, Harry en Gery (Die met haar 'verse' gelnagels even met een dikke karper op de foto ging!)


26 agosto 2011, Mensaje de wim vervaart, Países Bajos
Hallo Margaret,Hans,Mike enJos,met veel plezier kijken we terug naar onze visvakantie aan de Ebro.Thuis was iedereen erg enthousiast over de foto`s en de visvrienden beginnen erg nieuwsgierig te worden naar deze mooie plek.Hartelijk dank voor de welkome ontvangst en de lekkere pallella(ha.ha)Op dit moment zijn we weer allebei druk aan het werk,maar Wim kan bijna niet wachten om weer te komen.Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorg vele groeten van Wim en Merian Vervaart uit Maastricht.


9 agosto 2011, Mensaje de Caddyboat, Países Bajos
======MEDIO 2013======
=====CADDYBOAT @ DE EBRO=====

===KOUD BIER, FRIKADELLEN, GUMMYBEREN, VERSE SNICKERS EN ERWTENSOEP===

---MEER INFO BINNENKORT OP WWW. SIERRAEBRO.COM---

;-)


9 agosto 2011, Mensaje de Jeffrey, Bram, Iris en Manda, Países Bajos
Hans, Margareth, Mike en Jos, of ik bedoel Jos....
Eigenlijk wilden wij iets anders schrijven dan de rest in het gastenboek achter gelaten had, maar iets negatiefs konden wij echt niet bedenken. Alles was boven verwachting goed geregeld. Wij willen jullie daarom ook bedanken voor de fijne week. De vangsten waren super, een aanrader voor alle vissers.

Groetjes vanuit Brabant
Jeffrey, Bram, Iris, Manda


8 agosto 2011, Mensaje de Marco en Ramon van Puffelen, Países Bajos
Hallo Margaret, Hans en Jos langs deze weg willen wij jullie nog een keer bedanken voor een onvergetelijk leuk vis dag.
We waren erg onder de indruk toen wij allebij onze eerste meerval vingen. Jos vertelde nog dat we waren ontmeervalt.
Jos had het er over dat we stil waren en stille genieters maar het is gewoon onvergetelijk als je zo`n monster aan je hengel heb.
En ook alles is goed geregeld vanaf aankomst tot vertrek.
Fijn ook dat het zo op korte termijn geregeld kon worden.Wij waren op vakantie in Spanje en kwamen op het I.D om te gaan vissen op meerval en het is gelukt dank zij deze mensen
En ik kom volgend jaar op zeker terug.Nogmaals bedankt. Groeten van Marco en Ramon van Puffelen


3 agosto 2011, Mensaje de gert en roger, Bélgica
Beste Margaret, Hans en Jos
Mogen wij' Roger en Gert, jullie van harte bedanken voor ons ongelooflijk weekje visplezier. Een droom ging in vervulling met enkele prachtvissen (karpers en meervallen). Ook het ontvangst, de service, de begeleiding en de gidsdagen waren "perfect". Goed gevangen, lekker gegeten (paella) en goed gelachen met "Rodeo Hans" en "Commissaris Jos" . Hou jullie goed en volgend jaar komen we zeker terug. Gert en Roger


2 agosto 2011, Mensaje de Chris, Países Bajos
Hey Hans en Margareth,

Ik wil jullie via deze weg nog eens super bedanken voor de top vakantie bij jullie.
Ook jos bedankt voor de goede zorg en de gezellige dagen.
De eerste dag al meteen een vis van 203 cm en 110 pond.(wat een droom vakantie kon al niet meer stuk.)
De grootste die we in de 5 dagen vissen vingen was 118 cm en 150 pond.
Totaal hadden we 18 meervallen gevangen en 4 karpers van 30 tot 40 pond.
Ook hebben we nog een dagje getrolt en dat bracht mooie snoekbaarzen en baarzen in de boot.
Midden in de zommer 90+ snoekbaarzen vangen was echt top.
Na de dagen vissen zijn we nog door spanje getrokken en iedere dag konden we alleen nog maar denken
aan vissen.
Totaal zijn we 12 dagen in spanje geweest, maar de eerste 5 dagen waren echt top.
We zijn nu al weer aan het kijken wanneer we we kunnen haha.

Groetjes Chris vanuit tolkamer.


23 julio 2011, Mensaje de Anton Bentum, Países Bajos
Anton en Mark Bentum danken Margaret, Hans en Jos voor een overgetelijke week eind juni bij hun op de Ebro!
Uiteraard hebben we genoten van de 2 meter Meervallen met de grote karpers als " bijvangst" , maar ook van jullie perfecte ontvangst, begeleiding, BBQ en de prima accomodatie en materialen. Inmiddels is onsadrenaline nivo weer gezakt naar het normale, maar we weten nu al dat we volgend jaar weer gaan komen. Als je dit eenmaal hebt meegemaakt is het vissen voor eeuwig veranderd!


17 julio 2011, Mensaje de joop jouvenaar, Países Bajos
beste hans en margereth als iemand dromen waar kan maken dan zijn jullie dat ik heb zoveel plezier gehad en veel vissen gevangen dank zij jullie ik kom ook zeker terug en ook nog veel andere vissers via mij bij jullie zijn dromen geen bedrog en hans we hebben nog n appeltje te schillen met jos he nie vergeten he de floeper ving tegenover ons 7 meervallen over de 2 meter groetjes joop en tot snel


14 julio 2011, Mensaje de Bart,Rob en Frank, Países Bajos
Olá;)

wij wouden ook nog even een berichtje typen met onze dank voor een geweldige week!! alles was goed geregeld en zelfs dat we een dag te vroeg waren was geen probleem.
Hans heeft ons alles super uitgelegd en daardoor konden we veel mooie grote vissen vangen. het gevecht met die vissen is echt geweldig, ze geven je er soms goed van langs! ook de paella was heerlijk en de gast vrijheid van Hans en Margaret is gewoon super!! en natuurlijk niet te vergeten de burgemeester die ons veel warme dagen een plezier heeft gedaan! kort om een geweldige gezellige week met veel mooi weer en mooie vissen karpers maar vooral de meerval was geweldig met 1.80 meter mogen we heel tevreden zijn en ook met alle anderen van over de 1.50!! in totaal hebben we 7 karpers en 7 meervallen gevangen dus echt geweldig

namens ons uit Drenthe. heel erg bedankt voor deze geweldige week

p.s de foto's komen er nog aan


10 julio 2011, Mensaje de Gerrit en Harm, Países Bajos
We willen jullie via deze weg bedanken voor de geweldige week die we hebben gehad.Alles goed geregeld,zelfs het verhuizen tussen appartement en huis.(omdat onze planning verkeerd was.)Maar dit hadden jullie voor ons opgelost.Helaas geen 2m+ meerval kunnen vangen,maar de andere vissen waren ook sterk en groot genoeg voor ons de eerste keer.Met elke dag mooie vissen geweldige dagen gehad.Thuis komen met 4 pr's meerval en karper is niet verkeerd.Hopelijk zijn we volgend jaar weer welkom.Het filmpje voor de blooper site is onderweg met ondertiteling.groeten Gerrit en Harm uit Friesland


8 julio 2011, Mensaje de Ton Kerkhof, Países Bajos
Bericht van Ton 1 juli Nederland.
De gezelligheid had deze dagen de overhand ondanks de slechte vangst.
Lekker lachen en niet treuren.
Volgend jaar beter.Een hele mooie meerval 1.64 meter voor Appie onze nieuweling.
En papa Ton had toch nog een karper 20 pond. Twee vissen in drie dagen.Kleine Sander viel helaas net buiten de boot door twee keer mis te slaan en een vis te verspelen.Wij weten dat Hans en Mike er alles aan gedaan hebben voor vis maar tegen de natuur kan je niet vechten .
Gast vrouw Margret bedank voor de gastvrijheid en de service.
Bedankt.Groetjes uit Nieuwegein Sander Ton Appie en Han. Tot volgend jaar.


5 julio 2011, Mensaje de Dennis Derboven, Bélgica
Hoi Hans en Margareth,

We willen jullie nog bedanken voor een geweldige visvakantie. Alles was altijd geregeld of werd mogelijk gemaakt. Veel succes met alles ginder en tot volgend jaar.
Groetjes aan Jos ook van de belgen


3 julio 2011, Mensaje de Marco Hijlkema, Países Bajos
Hoi Margret Hans en Jos,

Wij willen jullie bedanken voor de leuke week. De "Trol" bootjes waren super geregeld en het appartement en de Paëlla prima!
Veel gelachen en een heerlijk dagje gevist met Jos, hopelijk is hij weer een beetje bekomen na een dagje met dat zootje ongeregeld :-)

Groeten vanuit Tukkerland

Jeroen, Sjon en Marco


29 junio 2011, Mensaje de Tom Ruijsenaars, Países Bajos
Hallo Hans Margaretha en Jos.
Wij willen jullie bedanken voor een geweldige viservaring. Ad Rob en ik hebben een fantastische week gehad, en hele dikke vissen gevangen met hulp van Jos. Een onvergetelijke week met prachtig weer, een perfect huis en een geweldige visuitrusting. Grote neervallen gevangen ( 215 cm en 140 pond ) en karpers tot 36 pond.
Een geweldige vakantie die wij zeker gaan herhalen.
Wij wensen jullie veel succes en tot ziens.
Gr. Ad Rob en Tom


29 junio 2011, Mensaje de j.gerringa, Países Bajos
Hoi Hans en Margaret,

Begin juni was het zover een week naar de Ebro, meervallen en karpervissen!
De verwachtingen waren hoog. Wij zijn witvissers en moesten dus nu wat langer wachten.
Maar als er een aanbeet kwam dan was je het wachten weer vergeten. Het was een moeilijke week om vis te vangen, maar dankzij Jos hebben we een geweldige week gehad.
In totaal hebben we 7 meervallen en 9 karpers gevangen.
De grootste meerval was 1.96 meter. En de grootste karper was 15 kilo.
Geweldig!
Bedankt Jos
Groeten uit het mooie Groningen Erik, Jan en Jacob.


26 junio 2011, Mensaje de Roel en Sjirk, Países Bajos
Begin juni een week wezen vissen op de Ebro.
Hadden er grote verwachtingen van. Begin van de week leek het er nog niet op dat die verwachtingen waar zouden komen. Maar vanaf de derde dag vissen was het goed raak.
Totale score 12 meervallen waarvan 5 meervallen boven de 2 meter, waarvan de grootste 220 cm en 67 kg. Ook hebben we nog 8 karpers gevangen waarvan de grootste 21 kg. De grote verwachtingen zijn dus gelukkig uit gekomen. Wij komen zeker nog een keer!!! Groetjes Roel en Sjirk.


26 junio 2011, Mensaje de sanne en raymond, Países Bajos
Afgelopen vrijdag teruggekomen van een TOP vakantie! Onze vangst 42 vissen! Grootste meerval 212cm, zwaarste meerval 67 kilo! Grootste Karper 99cm, zwaarste karper 34 pond!! We hebben genoten van het weer, het verblijf en vooral de gezelligheid! Zonder Jos was dit nooit zo'n mooie week geweest! dus wij zeggen BEDANKT en tot volgend jaar dan vissen we die 40 ponder er ook nog uit!!!!! gr. sanne en Raymond uit het brabantseland


9 junio 2011, Mensaje de Henk en Marjolein van Wijk, Países Bajos
Een week vissen met zijn vieren in de Ebro op karper en meerval is voor ons uitgedraaid op een onvergetelijke ervaring, dit mede door de hartelijke en warme ontvangst en de proffesionele begeleiding van Hans, Margaret en Jos. De opbrengst van die week: 8 karpers en 4 meervallen.


20 mayo 2011, Mensaje de joop en mike, Países Bajos
aangezien mijn 2 mannen geen internetninja`s zijn maar liever naar hun hengels turen wil ik jullie namens hun even bedanken voor de goede zorg,advies,paella enz van de afgelopen week.Beide hebben het erg naar hun zin gehad,hadden liever nog meer en groter gevangen dan de 8 karpers van ruim 32 pond en 3 meervallen waarvan de grootste124 cm dus volgend jaar gaan jullie ze zeker weer zien.Mike verheugd zich er nu al op,die was het liefst in oktober al weer gegaan.
Nogmaals bedankt!!!


16 mayo 2011, Mensaje de ron, Países Bajos
nou het weekje zit er weer op veelste kort eigenlijk was weer super leuk erg genoten, leuke vissen gevangen 5 meervallen en 29 karpers ,en ook super om te zien hoe jullie met de gasten omgaan die niks vangen om ze toch wat te laten vangen, echt super hoe jullie ze in de watten leggen , nou hopelijk tot augustus weer groetjes ron en carlo


16 abril 2011, Mensaje de Robert, Países Bajos
Beste Hans, Margaret, Jos,

Het was een top week vooral het warme weer.
Wat voor de vissen iets anders betekende dan te gaan eten.
Maar dankzij de zware inspanningen van Hans en Jos zijn we iedere dag toch met vis naar het huisje gegaan.
Ik kan het een ieder aanraden hier een weekje zijn tijd te komen verdoen. "Sierra Ebro" een dikke vette aanrader.
Jongens bedankt en zeker tot een volgende keer!
Groetjes uit Leusden,

Robert


6 abril 2011, Mensaje de Jan-Willem Kroon, Países Bajos
Hoi Hans, Margaret, Jos,

Ondertussen al weer druk aan het werk, maar ik kijk met veel plezier terug op de visweek van Matthijs en mij. Na een super gezellige gidsdag met Jos, hebben we veel mooie vissen weten te vangen! Helaas niet de reuzen die de week daarna werden gevangen, maar de aantallen en het super lekkere weer zorgde ervoor dat het een topweek was! Ook bedankt voor de mooie foto's die Jos en Hans hebben gemaakt toen ze een paar keer bij ons kwamen kijken. Hier ga ik als herinnering een mooi fotoalbum van maken!
Enne... voor mn collega's heb ik bewezen dat het toch echt mogelijk is om in maart een goede meervalsessie te beleven!

Groet en wie weet tot ziens!

Jan-Willem


4 abril 2011, Mensaje de danny, Bélgica
Hoi Magret, Hans en Jos

Bedankt voor de fijne ontvangst en de goede raad en de assistentie van de visgidsen. Het was een fijne week, wij hebben genoten, jammer dat het weer niet altijd meezat, maar dat kon onze pret niet bederven. Zeker een aanrader voor iedereen die een uitdaging wil aangaan in het buitenland met kans op mooie en grote vissen. Het verblijf was tot in de puntjes geregeld. PS: denk eraan in België worden foto's getrokken, plaatjes schieten doen wij in de bouw hihi. Groetjes Danny Bex


30 marzo 2011, Mensaje de Gabriel Doreleijers, Países Bajos
1weekje vissen van 19-26/3/2011
met 3 personen 1 dag met 4 pers.
24 x meerval, grootste 207/ 65kg dan 204/63kg en 203/67 kg 1x karper van 28 pond , nou dan lul je niet meer groeten van de mijnenruimers van de EOD uit Culemborg


11 enero 2011, Mensaje de jannick en martin, Bélgica
De beste wensen voor 2011, een goede gezondheid en veel succes met de opbouw van jullie camping. Vele groetjes Martin en Jannick


25 diciembre 2010, Mensaje de richard, Países Bajos
He luitjes langs deze weg wil ik jullie Hans margret mike en natuurlijk jos fijne kerst dagen en een voorspoedig en goed nieuwjaar wensen grtjs richard en esther.


1 diciembre 2010, Mensaje de ioan, Rumania
hola los felicito por los fotos son muy guapas .donde esta esta enpresa en caspe .espero una respuesta


9 noviembre 2010, Mensaje de pieter markestijn, Países Bajos
20t/m29 Okt
Eindelijk een bericht uit bergeijk van duo vrolijk.Na een korte vlucht zijn we geland op Reus,vervolgens 2 uurtjes rijden naar Caspe,waar we een leuk en enthousiast onthaal kregen.Met een lekker koud pisje werden de visplannen gesmeed,daarna is hans met ons naar de haven en het appartement gereden.Het appartement was van alle gemakken voorzien.Na een fantastische eerste dag met hans hebben we veel geleerd en vooral veel gelachen.
De rest van de week hebben we zelf gevist en regelmatig geBBQ't,waar hans een neusje voor bleek te hebben.Ook s'avonds na het vissen hebben we een gezellige tijd beleefd met hans,margret,jos en de buurman(bij het haventje en de chinees).Gezelligheid kent geen tijd he jos.Jos gaapt harder als menig meerval ha ha.Na een fantastische week met lekker weer en mooie vissen 180,199,204,210,210,214 en een mooie karper van 42 pond kunnen we terug kijken op een geweldige vakantie.SIERRA EBRO is echt een aanrader,waar alles tot in de puntjes verzorgd is,en waar de klant nog echt koning is.We wensen hans,margaret en jos alle succes met de voorgenomen plannen voor de camping en de huisjes.We komen zeker nog een keer terug als jullie het goed vinden.

Groetjes Pieter en Ronnie


25 octubre 2010, Mensaje de Reinier Kempen, Países Bajos
Hoi Hans,Margaret en natuurlijk onze Jos.
Wij zijn helaas alweer terug in Nederland
Onze trip was deze keer wederom veel te kort.
Wat was het weer leuk; het weer , de vangst en onze fanatieke gids (Jos) maakten het verblijf weer geweldig.
De Jongens , Pim en Sam zullen deze dagen niet snel vergeten!!
Jullie zien ons snel weer terug.
De groeten vanuit het koude Nederland.
Koen,Reinier,Pim en Sam


14 octubre 2010, Mensaje de Mark van Wijngaerde, Países Bajos
Van 2 oktober t/m 9 oktober heb ik een super visvakantie beleefd.

Wij hebben er voor gekozen om met het vliegtuig af te reizen naar Barcelona en vanuit daar de auto te pakken naar Caspe!
Een hele rit maar beter dan 12 uur in een auto tuffen als het niet langer is!

De eerste dag ging er een gids mee (Jos) die ons het stekkie wees en allerlei handige tips aan ons gaf om van de rest van de week een nog groter succes te maken.

We waren met z'n vieren en hebben allemaal een Meerval kunnen vangen.
Ik zelf mocht er 1 van 2,05 & 2,07 mtr uithalen.
Verder hebben we nog 3 meervallen gevangen 1 van 1,64 / 1,85 en 2,08 mtr.

Voor mij was dit de eerste keer dat ik op meerval gevist heb.
En volgend jaar word het de 2de keer voor mij.


10 octubre 2010, Mensaje de Martin Kremers, Países Bajos
Inmiddels zijn we al weer twee weken thuis, maar de gedachten blijven uitgaan naar onze visweek in Spanje. Geweldig mooi weer, schitterende omgeving, hele fijne ontvangst en begeleiding, maar bovenal veel vis. Het was voor ons de 1e keer, maar met een uitstekende gids in de persoon van Hans, vingen we gelijk de eerste dag al drie meervallen, waarvan de kleinste 1.80 meter en de grootste 2.15 meter en maar liefst 53 kilo. In de loop van de week zouden er elke dag nieuwe meervallen bijkomen, mar ook de karper liet zich regelmatig zien. We vingen er zelfs een met een lengte van 1.02 meter. Een echte kanjer dus.
Kortom, vissen bij Hans en Margeret is een aanrader en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Groet,

Martin en Frank Kremers


5 octubre 2010, Mensaje de Hans en Gerard Schols, Países Bajos
Even een berichtje in het gastenboek want wij willen jullie net als veel voorgangers in het zonnetje zetten. Wij hebben een superweek gehad en dat was zonder jullie niet gelukt. We zijn al zes keer eerder naar de Ebro geweest en geen van de voorgaande tripjes kwam in de buurt van deze week. De eerste dag ging Jos mee als gids en direct al 4 prachtige vissen, goed gezelschap en veel goede aanwijzingen waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. We konden rustig de hele week doorvissen op de stek en dat heeft naast de nodige missers 17 schitterende meervallen opgeleverd, grootste 201, 204, 205, 210, 212, 215, 216 en een superkarper.
We hebben genoten van de verhalen en de grappen onder het genot van een lekker koud biertje. We zijn onder de indruk geraakt van de viskwaliteiten van Jos die zelfs snoekbaars kan vangen aan een gespinde pellet, doe dat maar eens na.

Bedankt alle drie voor een meer dan geslaagde visvakantie.

Met vriendelijke groet,

Hans en Gerard Schols


2 octubre 2010, Mensaje de Harry Ruud en Charrel, Países Bajos
Hallo Hans en Margaret,

Hier een bericht van de bende van drie. Oftewel Harry Ruud en Charrel. Er zijn al weer twee weken verstreken maar in gedachte zitten we nog in het berenbos. Met weemoed denken we terug aan aan de fantastische visweek, waarin we door jullie, en met name door Hans, in de watten zijn gelegd. Eerste visdag, eerste aanbeet, mis maar wel de haak recht. Ik hoor Hans nog zeggen: Dit is mij nog nooit overkomen. Maar dit hebben we vaker gehoord die week. Tweede dag: Aangekomen in het berenbos. Tweede aanbeet, vis wel gevangen maar haak weer recht. Weer nog nooit voorgekomen. Haak met onderlijn over de hut geslingerd (ik heb er driedagen naar moeten zoeken). Tweede en derde aanbeet vast in de zelfde boom, ook nog nooit overkomen. Maar alle drie hebben we onze vissen gevangen met als hoogtepunt één van 2.03 meter en 64 kilo zwaar. Hans en Margaret, het was een fantastische week en we hebben heel veel afgelachen. We hopen dat de bouw van de camping deze winter voorspoedig verloopt. Nogmaals hartelijk dank en we hopen jullie in de toekomst weer te zien.

Groeten van Harry Ruud en Charrel.


2 octubre 2010, Mensaje de oppie, Países Bajos
Hans Margaret,

toch even een berichtje toevoegen we wilden jullie nog even bedanken voor het hartelijk ontvangst(burgemeester haha)vrijdag 1 okt.en natuurlijk de vrijgevige uitleg over jullie plannen in de toekomst, langs deze weg willen bij de boys van limburg jullie heel veel sucses wensen met de camping.......... en hopend dat we volgend jaar bij jullie een paar dagen of weekje kunnen gaan vertoeven.

mvg
de limbo boys


1 octubre 2010, Mensaje de Ralf, Willy, Marek en Tom, Países Bajos
Langs deze weg wil ik jullie nog bedanken voor de geweldige visvakantie. Het heeft onze verwachtingen behoorlijk overtroffen. Gelukkig hebben wij ook een daggie kunnen genieten van de expertise van Jos (en hij van onze koelbox..) Veelzeggend was het moment dat nadat we vis verspeeld hadden op onze eigen haken (waren compleet verbogen) en de haken van Jos gemonteerd hadden deze het pas nodig vond om het zeil neer te leggen en het net uit te klappen. Prompt begonnen we vis te vangen. Voor mensen die nog gaan; koop geen haken bij nederlandse webshop's en zeker niet bij roven.nl. Dit geld kunt u beter investeren in een paar koude biertjes voor Jos (levert meer vis op)

Verder dank voor de flexibele instelling, eigelijk was niets te gek. Alles wat we wouden kon geregeld worden, zelfs op het laatste moment. Alles bij elkaar ruimschoots de beste visvakantie die we (tot nu toe) meegemaakt hebben.

Heel veel succes met de campning en tot een volgende keer.

Groeten uit Groningen


30 septiembre 2010, Mensaje de Michael Borsten, Países Bajos
Hi Hans en Margaret,

Hier een verlaat (vanwege de verbouwing) bericht.
Ik heb een super goede visweek gehad bij jullie in July van dit jaar.Het was op en top verzorgd en we hebben goed gevangen. De ontvangst, uitleg en de gezellige bbq, helemaal top.
En natuurlijk een aanrader voor kennissen en vrienden om ook een weekje bij jullie te komen vissen. Inmiddels zijn Ron en Carlo ook weer terug en vonden het helemaal super. Jullie kunnen er in ieder geval op rekenen dat we er volgend jaar weer zijn. De foto's op de site van jullie, helemaal goed.
De groetjes van Michael


26 septiembre 2010, Mensaje de ron en carlo, Países Bajos
hoi luitjes we zijn weer thuis na een gigantische gave vistrip bij jullie we hebben genoten van het vissen het weer het huisje bootje alles was toppie geregeld , me dank daarvoor volgend jaar komen we zeker terug , met 13 meervallen en 5 karpers waren we meer dan tevrede , was ik eigenlijk zondag al toen me eerste vis 202 cm was , was blij dat jos erbij was want was een belevenis op zich . en we moeten wel terug dat record van 228 moet eraan hahahah we bleven nu steken op 222 cm , hans margeret en jos jullie zijn top groetjes ron en carlo


21 septiembre 2010, Mensaje de Bernd Schwaack, Alemania
Hallo Josch, Margaret und Hans !!

Wir: Lars,Steffen und Bernd als erste deutsche Angelgäste von "Sierra Ebro"wollen uns hier noch einmal recht herzlich für die super tolle Angelwoche im August bedanken !!!!!!! Wir kamen als Gäste und gingen als Freunde !! Wir freuen uns auf ein Wiedersehen und auf eine neue erfolgreiche Angeltour!! Einen ganz besonderen Dank noch einmal an unseren Guide "Josch" wir haben viel gelernt und hatten jede Menge Spass !!!


10 septiembre 2010, Mensaje de Michiel en Jordy, Países Bajos
Zo net uit terug in Deventer!

Michiel en ik wilde al enige tijd vissen op meerval in het buitenland. Na een tijdje snuffelen op het internet en mailcontact te hebben gehad met verschillende bedrijven hebben wij gekozen om onze visvakantie te boeken bij Sierra Ebro en wat zijn we blij dat we bij deze mensen geboekt te hebben.

Nadat we waren aangekomen zijn we meteen doorgereden na Caspe. Hier zijn we zeer vriendelijk ontvangen door Margeret, Hans en Jos. Hele fijne, enthousiaste mensen met een passie voor het vissen en een toekomstvisie.

Volgende dag op om 9.00 vertrokken met de boot en onze gids Jos "the trigger". Wat een topgast is dit zeg! Zelden zo'n aardige man meegemaakt en iemand die zoveel verstand heeft van vissen en vooral het vangen van vissen! .

Helaas was "onze stek" weggekaapt door anderen en moesten wij op zoek naar een nieuwe plek. Deze al snel gevonden en snel alles klaar gemaakt en de boei uitgezet.

Helaas was de 1e dag erg taai en moest Jos alles uit de kast halen om vis te vangen. De kreet "er leg vis, maar ze mott'n wel willen bijten" deze dag veel gehoord van Jos. Uiteindelijk toch ontzettende klappen op de hengel. Hoppa een meerval van 1.93. Wat een kracht hebben deze prachtige vissen. De kracht die je voelt is niet te beschrijven en ik kon de vis ook niet houden. Gelukkig schoot Jos te hulp en de vis dus toch kunnen landen. Wat een adrealine gaat er door je lijf als je zo'n vis vanuit de diepte naar boven ziet komen!

2e dag begon super, Michiel pakte meteen een meerval van 2.20 met een gewicht van 65 kg!!!!! Wat een keumes/harses had deze vis.

3e dag al iets meer actie op de hengels, wat resulteerde in een paar mooie meervallen en karpers. Daarna gezellig met Jos nog uit eten geweest en wat wezen drinken met z'n 3en.

De laatste dag werd helemaal een topdag. Eigenlijk was het weer te ruig om het water op te gaan. Maar Jos wilde de laaste dag nog even 'knallen". De luchtdruk was volgens Jos goed en we hadden er vertouwen in. Eenmaal op t water, op weg naar onze stek, toch een paar hachelijke momentjes meegemaakt haha.

Gellukig werd onze inzet beloond. Ik ving mn 2 meter vissen. 1 van 2.20 en vlak voor het opruimen nog 1 van 2.02 met een gewicht 62 kilo. Deze vis zorgde ervoor dat Jos en ik allebei onderuit gingen bij het instappen in de boot ghehe. Hierdoor lag Michiel dubbel van 't lachen. Ook Michiel ving zelf deze dag een paar mooie meervallen en een mooie karper.

Die laatse avond nog gezellig wat gedronken met z'n allen en daarna 2 uurtjes slapen en weer op weg naar huis helaas.


Graag willen wij Hans en Margeret bedanken voor deze supervakantie. Onze speciale dank gaat uiteraard uit naar onze grote vriend Jos. We missen je nu al ghehe. Samen veel gelache en gepraat. Wat heeft deze man er echt alles aan gedaan om
deze mooie vissen te kunnen vangen en het ons naar de zin te maken. HELEMAAL TOP!


ALS JE WIL VISSEN OP MEERVAL, DAN MOET JE BIJ DEZE MENSEN VAN SIERRA EBRO ZIJN!!!!

Tot de volgende keer.

Groeten uit Deventer

Michiel en Jordy


6 septiembre 2010, Mensaje de Randall, Países Bajos
o ja....en dat klachtenformulier....verscheur dat maar, want dat hebben we bij jullie niet nodig...hahahah


6 septiembre 2010, Mensaje de Randall, Países Bajos
We komen nu al drie jaar vissen op de Ebro. Dit was de derde keer. We hebben zowel Roned, Catfish Camp Caspe en nu Sierra Ebro geprobeerd. Als ervaringsdeskundigen durven we te zeggen dat Sierra Ebro de beste plek is waar we terecht gekomen zijn. De service is top en de klantvriendelijkheid staat voorop. De kleinschaligheid zou je in eerste instantie kunnen weerhouden om te boeken. Dit is echter een misvatting, want deze mensen begrijpen echt wat een visser zoekt als hij op visvakantie gaat. Ze geven ons het gevoel dat het om vissen gaat en een leuke vakantie. En niet om wat we aan het eind van de week afrekenen.

En dan de visgids…hahahaha….in een woord top! Niets is voor Jos teveel. Jos geniet van de vangsten die zijn gasten doen en wij genieten daarop weer van zijn enthousiasme en professionaliteit. Ik ving een 45 pond karper waar Jos zichtbaar blijer van werd dan ikzelf….da’s toch nie normaal! Elke gast zal het zelf meemaken. Jos is instaat om vissen te vangen als andere vissers dat niet kunnen en daar heb je toch kennis en kunde voor nodig. Een aanrader voor iedereen….ook al vang je vis in Nederland….dat zegt niets over de prestaties in het buitenland…ook niet als je er al drie keer in Spanje bent geweest.

Jos, de visgids is volgens mij ook in te huren voor feesten en partijen!:)

Wat ik als laatst maar zeker niet het minst wil vermelden zijn de vangsten. Uit ervaring weten we dat het niet altijd feest is. Soms bijt de vis gewoon niet en dan maakt het eigenlijk niet uit waar je vist. Uiteraard is het lullig als je dan net een visweek geboekt heb. De eerste die het wel kan voorspellen kan me altijd even mailen, zodat ik weet wanneer ik moet boeken.

Wij hebben een goede week gehad. In totaal hebben we een hoop meerval gevangen waarvan veel boven de 1.90 mtr en 2.00 mtr. De topper was de meerval van 2.20 mtr en de gebroken hengel op een vis van 1.93 mtr. Daarnaast nog heel wat karper rond de 20-30 pond en de klapper van 45 pond.

Margaret, Hans en Jos; het was een onvergetelijke week! Dit is wat ik noem een visvakantie. Een vakantie die zijn geld waard is. We hopen dat het allemaal lekker vlot gaat met de huisjes. Zodra we weer tijd hebben sturen we een mail om weer die kant op te komen. Enneh…dan willen we uiteraard Jos er weer bij….

Geweldig!

Met vriendelijke vis groeten,

De Japanners


3 septiembre 2010, Mensaje de kees, Países Bajos
Hallo Hans en Jossie,
Ik wil jullie nog ff bedanken voor de twee fantastische dagen. Het was voor de meeste van ons de eerste keer op de meerval en dan gelijk vissen vangen van meer dan 2mtr. en 75 kilo echt super !!! Komen volgend jaar echt terug. Ik hoop voor jullie dat de bouw van de huisjes opschiet. Ik hoop nog wel dat jullie wat foto's plaatsen. En Jos wij zorgen weer voor de liter flessen bier , hahaha.
Groetjes Robin, Arthur, Marco, Frans, Opa en Kees (Boys van Salou)


1 septiembre 2010, Mensaje de RAF, Bélgica
Hoi Caspe!!!
Onze trip zit er weer op , en alles wat er overblijft zijn herinneringen , herinneringen voor het leven ! En dit alles te danken aan een bekwaam team dat zich 100% inzet voor een tevreden klantenbestand . De week begon rustig , maar na enkele dagen begonnen de aanbeten vlot door te komen , Patrick die de meerval te lijf ging , ik die de grote ebrokarpers zou belagen . En na een week die zeer snel omvloog konden we meer dan tevreden terug kijken op het gehoopte resultaat , Patricks grootste tot 2.14M Mijn grootste was een veertigponds ebrokarper . Ondertussen zijn de plannen al klaar voor een volgende vlucht naar een aangenaam voorjaarszonnetje , zo we in een ander jaargetijde de ebro mogen ervaren met hopelijk even strijdvolle resultaten dan de voorbije topweek ! Een echte aanrader voor ervaren maar ook voor minder ervaren sportvissers bij het gezelligste team te Caspe ! Groeten en dank aan jullie allen van Patrick en Raf , tot gauw !!!


30 agosto 2010, Mensaje de patrick, Países Bajos
hallo hans margaret en jossie t was een top vakantie bedankt voor de adviezen van jos en we komen zeker terug als de huisjes klaar zijn maar dan wel met gezellige mensen!! groeten patrick,serge,jeffrey,maus,petra,en peter


30 agosto 2010, Mensaje de Jan, Aad, Rene, Marco, Wim, Pe, Países Bajos
Beste Margaret, Hans en Jos,

Middels dit bericht willen wij jullie nogmaals danken voor de goede zorgen, de prachtige accomodatie en niet op de laatste plaats jullie vakkundigheid op het visgebied. Wij hebben de afgelopen week een prima visvakantie gehad, een redelijk aantal mooie vissen gevangen (met o.a. een 2.14m meerval en een 38 ponds karper) Al met al geen slechte visweek. Tevens willen wij Jos nog extra bedanken voor zijn inzet als visgids/fotograaf en zijn positieve bijdrage in de groep.

M.a.w. deze vakantie smaak naar meer!!!


27 agosto 2010, Mensaje de Koen, Países Bajos
Wat was het weer heerlijk (was ik ff vergeten). Juni is alweer een tijdje geleden, dus het wordt weer eens tijd. Een lekkere snoekbaars in de pan, gebakken in roomboter, beetje peper en zout: Smullen maar.


24 agosto 2010, Mensaje de Jeroen,Wilma,Sven en Britt Sti, Países Bajos
Hallo Hans,Magaret en Jos.
Het bleef kriebelen om weer terug te gaan naar de Ebro.
Ik was in mei al even geweest maar wilde toch weer een keer terug.
Ik had een zon, zee en strand vakantie in la Pineda(naast Salou) geboekt.
Tja Huurauto, kids en vrouw in de auto stukje rijden en Caspe was al in zicht.
Een heerlijk dagje gevist in de ozo uitdagende Ebro.
Samen met de kids Sven en Britt 3 meerval en 2 karpers gevangen, waarbij Sven een karper ving van 92 cm en 30 pond!! Helemaal zelf, ik heb hem alleenmaar geschept.(Ja Ja Jos met dat stiekeme onderlijntje)We heben een geweldige dag gehad, Alles helemaal top.
Koelbox stond klaar met elementen.
Hengels opgetuigd en wel.
Stoeltjes,parasols, voer, steunen aan alles werd gedacht. Jos ging nog even mee om weer even bij te kletsen, gezellig zo als altijd.Alleen de dag was zo om en moesten we weer terug. Maar een herinnering om nooit te vergeten.Ik (we)kom(men) zeker weer terug.Groetjes van ons.Jeroen,Wilma,Sven en Britt Stijn


8 agosto 2010, Mensaje de Pietje Poets, Países Bajos
He Hans en Margareth,

Bedankt voor de fantastische weken!
Ger was nog vergeten te vemelden wat we hebben gevangen.
25 vissen, waarvan 24 meervallen en 1 karper en het persoonlijk record van 2 m 21 naar 2m 26. En dat allemaal in 2 dagen vissen. Een geweldige ervaring. Ik zie jullie weer snel want dan komen de "Daltons" weer. ( ADHD) haha. Van harte gefeliciteerd met je vergunning, nu kunnen jullie eindelijk aan de slag.

Groetjes Pietje Poets


8 agosto 2010, Mensaje de apeldoorn, Países Bajos
ojah ik vergeet de vangst helemaal meervallen van 2 meter 21 2meter 6 2meter 6 nog een x 2 meter rond en nog 30 stuks tussen de 1 meter en 2 meter!!!!! de grootste van 2.21 woog 75 kilo!!!!! bedankt allemaal de vis was groter dan mij en een persoonlijk record groet peter


8 agosto 2010, Mensaje de peter thomas, Países Bajos
hey mensjes bedankt voor alles en natuurlijk ook de goeie aankomst verzorging!!! met BIER!!!! wij zijn vannacht om vier uur thuis gekomen en hebben aan 1 stuk door gereden. ook de groeten van de rest serge, jeffrey maurice petra en trein!!! oja voordat ik het vergeet; jos hoest met je lip? heb je de angel er al uit of moet ik het pompje er nog even opzetten! wahahaha hadden we de boel netjes achtergelaten ofniet? en vergeet de strond put niet jos .... anders komt serge wel ff trug die zoekt toch nog werk. bedankt voor alles en tot volgend jaar groet uit het regenachtige apeldoorn en natuurlijk de rest van de mafkezen hier.


2 agosto 2010, Mensaje de Gerry Klerks, Países Bajos
Lieve Margaret, Hans, Mike en Jos,

Mede dankzij jullie heb ik de vakantie van mijn leven gehad.
Ik had van Piet al veel verhalen gehoord en natuurlijk foto's gezien, maar als je nog nooit van je leven gevist hebt, kun je je er niet veel van voorstellen. Maar wat was het geweldig, ik ben een echt viswijf geworden haha. De meerval maar ook jullie zijn kanjers! Bedankt voor alles!! En tot volgend jaar.

Heel veel liefs Ger


29 julio 2010, Mensaje de Peter v/d Gun, Países Bajos
Hoi Hans, Margaret en natuurlijk Jos,

Bedankt voor de perfect verzorgde vakantie die jullie ons hebben bezorgd. Het appartement is van alle gemakken voorzien en is goed bevallen. Verder zijn de materialen die jullie gebruiken echt van Topkwaliteit. Vooral de Fox karperstokken zijn werelds om mee op meerval te vissen. Wat een schitterende actie geven die hengels!!! Tot slot willen we Jos nog even speciaal bedanken voor het uitstekende gidswerk gedurende de week. Wat ben jij bloedfanatiek zeg, echt top. Aan het eind van 5 dagen vissen met Jos stond de teller op 31 vissen, waarvan 27 meervallen en 4 karpers. De grootste meervallen waren 201 cm, 180 cm, 177 cm en 171 cm en de grootste karper woog 42 pond. Al met al een topweek.

Succes met de bouw van de camping en als we nog een keer terugkomen, dan zal dat zeker bij Sierra Ebro zijn!!!

En om met de woorden van Jos te eindigen: dah-ahg

Groeten,
Peter "mister 140" en Kevin


28 julio 2010, Mensaje de marco joor, Países Bajos
Wij gingen een dagje vissen op de Ebro. En we hadden geen enkele verwachtingen..... Op heel veel foto`s en verhalen na dan. Na vier uur rijden vanaf onze vakantie adres zijn we aangekomen bij de Ebro,Na een fijne ontvangst met een lekkere bak koffie, klaar voor een dag vissen! En wat hebben wij toch genoten van deze dag!! Mede dankzij JOS en THIJS, ze waren top vis gidsen en daarmee is geen woord te veel gezegd!! We zijn maar zeven uurtjes aan de water kant geweest maar de vangst was er niet minder om, een mooie meerval van 1.60, 29 kg en drie mooie karpers, lichtste 24 pond, middelste die was 28 pond en de zwaarste 40 pond! Helaas nog enkele vissen verspeeld, maar dit hoort er jammer genoeg ook bij! Ik heb echt van deze dag genoten, ik kan dit niet vaak genoeg zeggen! Sierra Ebro bedankt!! En natuurlijk sta ik alweer te popelen om weer aan de Ebro te gaan vissen, maar ik zal helaas nog een jaartje moeten wachten! Tot volgend jaar Sierra Ebro.
(ps, De meerval heeft mijn hart gestolen!! Wat een mooie vis!)


22 julio 2010, Mensaje de Michel Weltings, Países Bajos
Wat een fantastische week hebben wij gehad!
Niet alleen de 7 meervallen en de vele karpers die we gevangen hebben, maar ook de stek en het huisje waren top.
Hans, Margaret en Jos harstikke bedankt voor de super week die jullie ons bezorgt hebben.
Jullie zien ons zeker terug.Aleen volgend jaar willen we een Amerikaanse koelkast op het eiland!!!
Groeten van de brandweermannen en onze clown BASSIE.


20 julio 2010, Mensaje de Ramon, Países Bajos
Met name Hans en Thijs bedankt voor een onvergetelijke dag. Jullie "drive" om ook een onervaren visser mee te nemen in de wereld van het vissen op de meerval op de Ebro zorgde voor de vangst van een prachtige meerval van 133 cm en 19 kg maar bij mij vooral voor heel veel enthousiasme om dit vaker te gaan doen. Succes met de camping en a la proxima. Ramon


18 julio 2010, Mensaje de ben, Países Bajos
10-7-2010 tot 17-7-2010
hallo hans,margaret,jos.
Via deze weg wou ik jullie onwijs bedanken,voor de goede service en de vriendelijkheid die jullie ons hebben gegeven.De heerlijke bbq,het mooie huis,alles was top.verder wil ik jullie succes wensen met de bouwwerkzaamheden.jullie zien ons zeker volgend jaar weer.
gr ben, gidion, michel


12 julio 2010, Mensaje de Anton Janssen, Países Bajos
Hallo Margreeth, Hans en Jos.

Van 23 juni tot 10 juli ben ik samen met 5 "vrienden" wezen vissen bij Sierra Ebro. Meervallen doe ik reeds sinds 1998 en heb bij verschillende Nederlandse bedrijven te gast geweest. Welnu, als je het over een gastvrij bedrijf heeft met gastvrije eigenaren en medewerker, dan praat je dus over Sierra Ebro, waar de service perfect is. "Behandel een gast zoals je graag ook zelf behandeld wilt worden"is het motto van dit bedrijf. We hebben 2 weken verbleven in het huis te El Dique, perfecte lokatie en hoewel de vangsten minder waren dan bij de afgelopen jaren was het toch een perfecte vacantie met een stralend zonnetje van 40 graden. Mijn speciale dank gaat uit naar mijn stralend sterretje bij donkere momenten, genaamd Jos. Fantastiche kerel met veel Know-How over vissen op de Ebro, beetje eigenwijs maar altijd perfecte postief feed-back geven over hoe te vissen. Ik wens jullie heel veel succes toe met de bouw vd camping en tot volgend jaar.
Anton Janssen te Zaandam


6 julio 2010, Mensaje de sander, Países Bajos
hallo, hans magreet en jos

hier een bericht van het kleine jong van de groep.

wij willen jullie nog maals bedanken voor de mooie visvakantie.Het was echt super. goed gevangen super gezellig en super gast vrij .succes met het bouwen van de camping en we zijn volgend jaar zeker weer van de partij.
groetjes sander pa en fam de bree
ps zet maar genoeg huisjes neer want ze werden gek hier in nieuwegein naar het zien van de filmpjes en de fotos


30 junio 2010, Mensaje de Reinier kempen, Países Bajos
Hoi Margaret, Hans en onze Jos.
Wij willen jullie bij deze nog maals bedanken voor de geweldige week bij Sierraebro!
De vangst was geweldig,deBBQ heerlijk en jullie expertise is top.
Jos B is nog steeds niet uitgedrild.(geintje)
Jullie zien Koen en mij weer terug in Oktober.
Groetjes Koen ,Ed, Jos en Reinier


21 junio 2010, Mensaje de Martien van den Berg, Países Bajos
Beste hans en Jos en lieve Margaret,
Nogmaals heel hartelijk dank voor een onvergetelijke week met toch goede vangsten 2 meervallen 1.90m en 1.40 en 10 Karpers tussen de 60cm en 87cm en jullie gastvrijheid met alle goede tips vooral Jos nogmaals bedankt ik kan het niet genoeg zeggen,ik dacht dat ik kon vissen in Nederland (kan ik ook haha) maar op de Ebro stel ik voor dat iedereen gewoon de instructies van jullie opvolgd en dan vang je vanzelf vis.
Ik kom zeker terug of weer alleen en misschien met Rinus,hier nog een tip voor alle bezoekers laat je eigen spullen thuis en huur de juiste visuitrusting bij Siera Ebro dan heb je de juiste materialen in handen en geen teleurstellingen voor het bedrag hoef je het niet te laten.
De hartelijke groeten uit Aalsmeer,
Martien Van den Berg
PS als jullie die foto's hebben van die meerval van 1.90 meter kunnen jullie die dan Mailen BVD


10 junio 2010, Mensaje de Rogier, Países Bajos
Hans, Margaret en Jos wij willen jullie bedanken voor de geweldige week die wij hebben gehad.

De karpervangsten vielen wat tegen, maar dit werd meer dan goed gemaakt door de vele meervallen. Wat voor de andere gasten toch niet zo heel makkelijk bleek om deze te vangen :)

De paëlla avond, de avond in het haventje met Hans en Jos en niet te vergeten Borat zijn allemaal momenten die we ons nog lang zullen blijven herinneren.

Tot volgend jaar en Jos misschien hebben we nog wel een paar geheimpjes.

Groeten Rogier, Erik, Victor en Amir


8 junio 2010, Mensaje de Rob, Países Bajos
Hallo Hans, Margaret, en Jos

We hebben een geweldige vis vakantie gehad , mede door onze gids Jos.
Het aantal meervallen viel een beetje tegen maar die werden weer goed gemaakt door de vele karpers.
Er zijn er die nog geen karper hebben gezien , nietwaar .
Het weer zat natuurlijk wat betreft temeratuur ook mee , alleen de wind had iets minder gemogen.
Ik heb nog een filmpje op You tube gezet
http://www.youtube.com/watch?v=GIZZEp-iyYM
Jullie organisatie is maar met een wordt te beschriven : TOP
Nogmaals bedankt voor deze geweldige ervaring en tot volgend jaar .
Groetjes Rob en de Jantjes


27 mayo 2010, Mensaje de erwin, Países Bajos
hallo jos en de rest ik wil jullie graag zeggen dat de site heel erg mooi is en ik ga wel eens naar denken om eens een keer te komen het lijt me daar harstike mooi vissen en de vakantie appartementjes zijniet duur zo ik kan zien en wat je er allemaal bij krijgt dat is heel erg super alles word er voor je verzorgd mits het het ook aan geeft lijkt mij echt een compliment van ons team we gaan eens rond de tafel zitten en willicht komen wij ook eens die kant op voor om te gaan vissen het lijt me super in ieder geval

groetjes erwin


26 mayo 2010, Mensaje de Jeroen Stijn en Anné Kuijer, Países Bajos
Hallo Hans,Magaret en Jos.

We hebben een fantastische visvakantie gehad.
Het vissen was moeilijk, het weer zat tegen, het water steeg enorm waardoor de vaste stekken niet bereikbaar meer waren.
Ondanks dit alles werd er werkelijk alles aan gedaan om het toch naar je zin te maken zodat je toch vis kon vangen.
De moed hielden ze er altijd in.
Geweldig.
Wil je een visvakantie, boek het bij hun.
Ze regelen alles, wat ze kunnen, voor je.
Bedankt Hans,Magaret en Jos voor alles.
We komen terug!
Groeten Jeroen Stijn en Anné Kuijer.


17 mayo 2010, Mensaje de jerry en de rest van10, Países Bajos
hallo hans-margaret en onze jos

hierbij ons beloofde stukje
eigenlijk moet ik beginnen met
ZO DAN/mmmm en......zooi-was dat dan
nou ja jos weet het wel!!!!
onze terug reis is net als de heen reis en het verblijf bij jullie zonder enig probleem verlopen
wel moe maar voldaan zijn weer thuis gekomen
wji willen jullie heel hartelijk danken voor de goede zorg en het vertrouwen wat jullie de mensen geven op het vissen op de meerval
ik weet zeker als je niet naar jullie luister je er geen één vangt of het moet een verdwaalde zijn.
vooral de uitleg en de wil om je een mooi exemplaar te proberen te laten vangen moeten we jos wel een 10 voor geven
alles uit de kast halen om de mooie exemplaren uit het water te krijgen.
verder de ontvangst het eten (paella bij jullie)en het lekkere restaurantje met jullie als mede het afscheid nemen van elkaar heeft voor ons allen goed gedaan
jullie zijn echt mensen die met mensen rekening houden en alleen maar hopen op leuke vissen en een goede visvakantie
het enige smetje bij ons was het opkomende water maar dat heeft ons niet tegengehouden om toch te gaan
verder leuke vissen gevangen en een paar kleintjes maar we komen zeker terug
verder hopen wij voor jullie dat de toekomst jullie veel vissers oplevert en dat jullie plannen echt doorgaan .
(de foto's van onze vissen zijn onderweg)
groeten van
jerry-danny-corstiaan-gerard-theo-jan-peter-ton-stanley en onze niet visser maar zeker wel te noemen omdat hij ons zo goed heeft verzorgd en bij jullie op zijn fiets nog wel eens een bakkie ging doen onze vader jan
namens ons allen nogmaals dank


15 mayo 2010, Mensaje de Famillie Kramer, Países Bajos
Hallo Hans en Margaret,

wat een fantastische vistocht was dat in begin mei, zeg!
We hebben wel een dagje extra Jos in moeten huren, om onze skills nog wat te verfijnen en dat heeft ook zeker geholpen, hoor.
Jammer dat het weer niet op alle dagen mee wilde werken (veel wind). Maar dat heeft de pret zeker niet kunnen drukken.
Wij willen jullie bedanken voor alle adviezen, en zeer goede service. We hebben echt veel en grote vissen gevangen voor ons amateurtjes.
Het huisje was ook fantastisch, lekker dichtbij de bootjes.

De hartelijke groeten namens de hele famillie uit Brabant. Doei.


14 mayo 2010, Mensaje de Toon van de Kar, Países Bajos
De door mij bedoelde gids was Jos ipv Hans!! Ongetwijfeld kunnen de positieve eigenschappen ook aan Hans toegedicht worden, maar onze gids was Jos!!


14 mayo 2010, Mensaje de Toon van de Kar, Países Bajos
De gemaakte visreis, samen met 2 vrienden, mijn dochter en mijn neefje, kan ik alleen maar omschrijven alszijnde "supergaaf". WIj waren allen erg onder de indruk van de formaten van de gevangen vissen. Wij kenden dergelijke formaten alleen uit de magazines. Het was een prachtige ervaring om zulke mooie vissen te drillen en te vangen. De hele atmosfeer werd helemaal optimaal gemaakt door de professionaliteit en vriendelijkheid van onze gids Hans! Wij hebben enorm van dit alles genoten op de prachtige locatie aan de Ebro. Nogmaals bedankt voor deze unieke ervaring! Heel veel groetjes van Guust, Charles, Dewi, Piet en Toon


3 mayo 2010, Mensaje de Benny Proost, Bélgica
Hallo Margaret en Hans,

Hier een berichtje van de 5 viskameraden uit Belgie. Onze reis was supertof, mooi weer en schitterend gebied. De vangsten waren wat minder ( paaitijd), maar we hebben toch een paar schitterende karpers en een paar meervallen gestrikt. Ook de paella avond was reuze gezellig, we komen zeker terug.
Groeten, Marc, Benny,Ronny, Serge en Danny ( kwaak).


29 abril 2010, Mensaje de DEBRULLE Jacques, Bélgica
Beste Margaret en Hans,

De 6 franstalige belgische vissers willen jullie bedanken voor de mooie vistrip van 16/04 tot 23/04/10 (snoekbaarzen) en vooral voor jullie vriendelijkheid en hulp.
Alles was perfect (huis, boten, motoren, dieptemeters, enz ...), alles voor een goede prijs kwaliteits verhouding.
Wij hopen zo spoedig mogelijk terug te keren.

Vriendelijke groeten van Jean, René, Jean-Pol, Alain, J-F en Jacques.


28 abril 2010, Mensaje de Mick & Ray, Reino Unido
Hi Hans, Margaret, and Jos

Thanks for a great day fishing and for your wonderful company! Both Ray and I agree, it was the best days fishing we've ever had in our lives, and we look forward to seeing you all again in the not to distant future. Hans and Jos are definitely the best guides on the Ebro. All best wishes for the future.


23 abril 2010, Mensaje de Lucas de Glas, Países Bajos
Na vorig jaar kennis gemaakt te hebben met Hans en Margaret hadden we geboekt van 13/4 tot 22/4
De vangstresultaten ten opzichte van de vorige keren ( 12X ) dat we Op de Ebro hebben gevist waren matig. Zeker de eerste vier dagen het was ook bijzonder koud - voor Spaanse begrippen- 13 graden en regen.
Maar de overige dagen was het rond de dertig graden, dus dat maakte weer veel goed. We hebben 39 karpers gevangen en zes meervallen. Dat ging niet geheel zonder slag of stoot, dat had te maken met de lage watertemperatuur slechts 14 graden, maar al met al gezien de omstandigheden toch niet slecht gevangen.
De gastvrijheid en de gezelligheid van Hans en Margaret en niet te vergeten Jos is onovertroffen, zelden zulke aardige mensen gezien en zo betrokken, zodat je als sportvisser zo'n goed mogelijk resultaat kunt boeken door hun adviezen. Ze vaarde zelf met een tweede boot mee om een geschikte stek te wijzen.
Al met al een geslaagde vakantie, dat had mede te maken met het keurige appartement, voorzien van alle gemakken.
Zeker de moeite waard.
Luuk en Loek


22 marzo 2010, Mensaje de richard, Países Bajos
vergeten om margeret nog te bedanken voor de goede ontvangst en het lekkere drankje en hapje.
gr de limburgers


22 marzo 2010, Mensaje de richard, Países Bajos
hallo hans en jos.
hebben een super weekend gehad met mooie visjes.hihihi
super service en heel mooi vis avontuur.
jammer van die kleine koelbox. hahahah.groeten van de limburgers.
richard-guid-lucien en jo


4 marzo 2010, Mensaje de Reinier Kempen, Países Bajos
Hola Campo 2
De films zien er super uit! Ook leuk om op deze manier het materiaal te testen.
Ik ga jullie weer snel zien!!! Veel succes met bouwen.
Groetjes Reinier


4 marzo 2010, Mensaje de Reinier & Anja, Países Bajos
Veel succes in het nieuwe seizoen!


22 febrero 2010, Mensaje de Barry the geordie, Países Bajos
Hello all you catfish lovers just come back from caspe by Han Margret and Jos, had a great time just one fish but its winter what can you expect. I would just like to say to all you english catfish lovers try this out for yourself the hospitality is great and you get a great deal of knowlage from these people. the accomodation is great and the service is great.
Hans Margret and Jos thanks for
everything and till the next time in a few months.
The Geordie


31 enero 2010, Mensaje de Mat Notermans, Países Bajos
Hoi Hans en Margret!

Langs deze weg willen wij jullie (inclusief Jos natuurlijk) van harte gunnen dat eindelijk actie kan ondernomen worden om jullie droom te realiseren: men dunkt dat jullie nu meer dan genoeg hebt gewacht op allerlei vergunningen!
Veel succes gewenst!
Josee en Mat Notermans.


31 diciembre 2009, Mensaje de mario roelofs, Países Bajos
Margret, Hans, Mike en Jos.

vanuit het koude Nederland wens ik jullie een bijzonder succesvol en bouwrijk 2010 toe.
blijf het familiegevoel ten top behouden.
bij Sierra Ebro moet je zijn.!

tot gauw, Mario Roelofs


30 diciembre 2009, Mensaje de mike romijn, Países Bajos
beste Hans, Margaret en jos vanuit nederland prettige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2010 toegewenst met vriendelijke groet mike en jaap


26 diciembre 2009, Mensaje de guus, Países Bajos
hallo daar ik wensj ullie langs deze weg prettige dagen en een goed 2010 en misschien tot een volgende keer gr guus en coby www.guusbaits.com


24 diciembre 2009, Mensaje de Richard, Países Bajos
Hoi Hans en margaret langs deze weg wil ik jullie fijne kerstdagen en een goed en gezond 2010 toewensen . hoop jullie weer snel te zien en dan weer heerlijk genieten aan de waterkant.


21 noviembre 2009, Mensaje de jaap beemster, Países Bajos
Beste Hans, Jos en Margaret,
Wij willen jullie bedanken voor de onvergetelijke week die wij bij jullie hebben gehad. Nog nooit op meerval gevist en nadat we op weg geholpen waren door hans en jos er een aantal gevangen, ik ben 1,94 m lang, ik ving er een die dat ook was, een geweldige ervaring. Wij zijn verkocht en zullen zeker nog eens langs komen.
groetjes Jaap en Mike


18 noviembre 2009, Mensaje de Barry, Países Bajos
Hans Jos en Margaret
Thank you for your kind hospitality and for the way you helped us with our problems, without your support was our fishing trip a disaster and we could have gone home early.
Dur to your knowlage from the fishing in lake caspe were we able to catch 4 catfish with three fish above the 2 meters. With two of us catching record fish once again many thanks and also for all the help when we needed it (broken outboard, and hard winds and wrong fishing spot) once again a big THANKS!!!!
Barry Peter Ad


16 noviembre 2009, Mensaje de Rob Kuijpers, Países Bajos
Hans Jos en Margaret,

Hartelijk dank voor de superweek die we bij jullie gehad hebben. We hebben veel gelachen en ookal hadden wij geen gids geboekt Hans was meer dan regelmatig bij ons om vooral Gerald met de meervallen te helpen! Ik heb alleen op karper gevist en dit is een mooie ervaring! en wij komen zeker terug met 15 vissen boven de 15 kilo was het resultaat super te noemen ik ben vaakzat voor minder naar Frankrijk gereden! De service is super kwaliteit van materiaal en boten ook!

voor de karpervissers: vooral met zoette boilies vissen, geen vismeel want dan krijg je meerval en geen mais dan vang je alleen kleintjes!

hierbij een filmpje op youtube van onze week

http://www.youtube.com/watch?v=xiegqCdanO4TOT VOLGEND JAAR!!!


10 noviembre 2009, Mensaje de Adrie van Heumen, Países Bajos
10 november 2009 Bericht van Adrie

Beste Hans Margaret en Jos

Ik wil jullie bedanken voor de gezellige week die ik samen met Piet bij jullie heb gehad.
We waren gekomen om te vissen op snoekbaars en we hebben mooie kunnen vangen op de Ebro.
Leuk om ook eens te kunnen vissen op meerval dat had ik nog nooit meegemaakt. Het was supper om n'meerval van 1.98 meter en 65 kilo op het droge te krijgen.
Ik wil jullie bedanken voor de gastvrijheid en veel succes toewensen met de nieuwe bungalows. Groetjes Adrie


6 noviembre 2009, Mensaje de Niels, Victor, Joey en Nanko, Países Bajos
Beste Hans en Magret,

bij deze willen wij jullie nog bedanken voor de geweldige visvakantie.
Gelukkig hebben we alle vier een paar mooie vissen gevangen met als grootste die van 213cm.
Veel geluk met de vergunningen voor de bouw van de bungalows!
Als het zover is komen we zeker een keertje terug.
De groeten aan Jos.


4 noviembre 2009, Mensaje de Mario, Países Bajos
Hallo Margaret, Hans en Jos,
Via jullie gastenboek nogmaals bedankt voor de heerlijke visvakantie die wij hebben gehad.
Vader, zoon en zijn opa, 3 generaties hebben het uitstekend naar hun zin gehad met als grootste vis 221cm/75 kg! Maar vooral jullie goede zorg heeft onze vakantie doen slagen!
Veel succes met jullie onderneming!
Groeten van Willem, Scott en Mario


2 noviembre 2009, Mensaje de Toby, Países Bajos
Margaret, Hans en Jos,

Bedankt voor de goede tijd tijdens ons verblijf in Caspe. ik had nog nooit zukke grote vissen gevangen. Het was zeer gezellig en geslaagd. en tot de volgende keer maar weer !!\

Groetjes Toby!


31 octubre 2009, Mensaje de Thijs, Países Bajos
Hans, Margaret en Jos
Nogmaals bedankt voor de super visvakantie op de Ebro. Met Hans als gids hebben we in totaal 13 mooie meervallen gevangen tussen de 1.50 meter en 2.13 meter en 7 Karpers waarvan er 4 boven de 30 Pond uit kwamen. Ook het appartement was uitstekend. In een woord was het GEWELDIG!
Ik kom zeker nog een keer terug om op de meerval te vissen.

Groeten Thijs


31 octubre 2009, Mensaje de orjan telkamp, Países Bajos
dag luitjes,

graag wil ik jullie bedanken voor het verwezenlijken van een droom voor mijn vader.
we kregen het gevoel of we op bezoek waren bij familie.
een super enthousiaste visgids
als ik de vakantie een cijfer moet geven kom ik niet hoger dan een 9 want voor een tien was hij 2 weken te kort.

bedankt groetjes orjan.


31 octubre 2009, Mensaje de telkamp, Países Bajos
groot GROOT HEEL GROOOOT

Wat een vangst daar aan de Ebro, 5 visjes, maar totaal 9,15 meter.
en wat een ruige omgeving maar uitzonderlijk mooi en een prima visleider met zijn spaanse accent hans en margaret hartelijk dank voor alle goede zorgen, het schone appartement en de gezellige bqq.

tot ziens, HASTA LUEGO gr. jan


28 octubre 2009, Mensaje de reinier kempen, Países Bajos
Hoi Hans,Margaret en Jos
Wij willen jullie bij deze weer bedanken voor een geweldige week bij Sierra Ebro!! wat was het leuk, en hebben we weer goed gevangen. Jullie gaan ons zeker terug zien in het komende jaar, jammergenoeg niet zo vaak als dit jaar (helaas )
de groeten van Koen en Reinier


23 octubre 2009, Mensaje de Koen van Oers, Países Bajos
Het was weer SUPER!!! Meer hoef ik niet te zeggen, behalve: HARTELIJK DANK!!


18 octubre 2009, Mensaje de de real dutch warriors, Países Bajos
hallo daar bedankt voor de super mooie veel te korte vis trip in caspe wat hebben we lekker gevist geslapen gedronken(geviert) gegeten wat was het weer lekker daar joh oh oh oh hier is het al weer koud en gestrest we hebben zwaar boven verwachting gevist 2dagen vissen 14 meervallen aan de kant 1 verspilt wat een gesleur oh wat was het mooi 8 boven de 2 meter spierpijn van het vissen maar niet afgeven de hengel nee nee de 2 gidsen hebben dr geld 14 voudige verdient zonder jullie hadden we er nooit zoveel gevangen had ik weer mooi voor mekaar geregeld het huisje kan ook niet beter en de 200 fotos zijn ook super mijn ebro album zit vlug vol met jullie super stekken ik denk en praat er nog elke dag over het is verslavend daar bij jullie hans jos margarat hartstikke bedankt voor mijn mooie levens herrinering aan caspe en tot zo spoedig mogelijk ps. huur gidsen dan komt het goed


18 octubre 2009, Mensaje de de real warior, Países Bajos
hallo


5 octubre 2009, Mensaje de mary en leo Koopal, Países Bajos
Hallo Hans en Margret,
Aangekomen op 22 augustus bij Sierra Ebro bleek na een hartelijk welkom dat de visvergunning en de bungalo keurig was geregeld zodat we enkel hoefde uit te pakken. De volgende dag vroeg door Hans en Jos naar een mooi en rustige plek aan de Ebro worden geleid om gericht op meerval te gaan vissen dit resulteerde op de eerste dag 5 meervallen, een prachtige visdag. Op de terug weg bleek dat ik mijn eigen polyester boot op een scherpe rots had gelegd, wat na een dag bonken had geresulteerd een scheur in de kiel. Binnen notime had Hans voor vloeibare polyester en polyester matjes gezorgd zodat mijn boot al snel gerepareerd was. We dachten weer te kunnen gaan vissen toen bleek dat de lichte lasjes van de spatborden van mijn boottrailer niet bestand was geweest tegen de lange reis., spatbord was los gekomen waardoor ik niet meer kon rijden.Waarop Hans voorstelde om de trailer en boot bij hun te stallen zodat Jos hem voor mij zou kunnen repareren, Hans heeft mij zijn alluminium boot ter beschikking gesteld. Dit resulteerde Mary en mij een onbezorgde vakantie die ons 19 meervallen en enkele mooie karpers opleverde. Mijn grootste meerval van 216 werd op de laatste visdag door Mary na een dril van ruin een uur overtroffen door een enorme meerval van 228, in een woord geweldig!! Toen ik mijn boottrailer ophaalde bleek deze door Jos zo goed gerepareerd te zijn dat ik hem met een volle boot aan de spatborden van de grond kon trekken SUPER Jos!!! Het hele team van Sierra Ebro Hans, Margret, Mike, Jos en niet te vergeten Ton bedankt allemaal. Al hadden ik en Mary in het begin wat pech met onze eigen spullen we hebben door jullie toch een onbezorgde vakantie gehad.
Bedankt en tot volgend jaar.
Leo en Mary


5 octubre 2009, Mensaje de pushya, Reino Unido
International call with in the local charges try this link: http://www.bestmobilesaver.com


22 septiembre 2009, Mensaje de Guus von Hegedus, Países Bajos
Hoi Hans en Margreth,
Alweer voor de 8ste keer een weekje vissen in de EBRO. Nu voor de 1ste keer appartement en boten bij jullie gehuurd. Wat een verschil in kwaliteit. Heerlijk genoeg warm water voor het douchen (5 man), schone kamers met heerlijke bedden, mooie snelle boten en ook de hengels die wij de laatste 2 dagen moesten huren waren van topkwaliteit. Geen verrassende narekeningen en de tips, die jullie ons gaven over het vissen met pellets op voerplaatsen ipv het vissen met levend aas redde onze vakantie. Bedankt voor jullie gastvrijheid, humor en lekkere biertjes. Jullie begrijpen de kunst om vissers een weekje onbezorgd te laten genieten, lekker vissen zonder gezeik.
Heerlijk bedankt, het videofilmpje zal door Patrick worden geregeld.
Rob, Harm, Bart, Patrick en Guus


8 septiembre 2009, Mensaje de rens, Países Bajos
Hoi Hans, Margret en jos.
Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de geweldinge week! Qua vangsten begon het allemaal iets stroef. Maar door de geweldige hulp van Hans en Jos hebben we als nog een hele berg vis weten te vangen! Met als topvis een meerval ven precies 2 meter die ik zonder de tips en hulp van jullie nooit had geland! Aangezien ik haast zeker weet dat jullie snel volgeboekt zijn gaan we snel weer een weekje boeken voor komend jaar! Ik zal jullie zeker aanbevelen voor de klanten bij ons in de winkel!! Ga zo door!

gr rens ( Raven Almelo )


2 septiembre 2009, Mensaje de roy en piet, Países Bajos
beste hans margret en jos
bedankt voor alle goede zorgen en zeker voor de ZEER goede vangsten.
en zeker ook als ik (roy) daar om te beginnen een hele mooie karper van 35 pond binnen sleepte. en een paar dagen later mijn grootste meerval van 1,90 en +/- 59 kilo binnen takelde. dat was echt een hele mooie ervaring maar de 7 dagen vlogen voorbij. en met als eindresultaat 19 meerval 3 karper en 1 snoekbaars. bedankt voor de fijne visvakantie en zeker tot 2010.
m.v.g. roy strengers

beste hans margret en jos
bedankt dat jullie mijn (piet) hebben opgevangen. maar het was echt weer super. bedankt voor alles en ik zie jullie weer over een paar weken tot dan. ps, welke maat broeken hebben jullie moet je even door bellen dan.
m.v.g. piet strengers


31 agosto 2009, Mensaje de reinier kempen, Países Bajos
Hoi Jos , Hans en Margaret , wat was het weer leuk!!! en voor de eerste keer een 2 meter vis!!! geweldig gewoon. tevens nogmaals bedankt voor alle hulp! jullie zien ons weer in oktober. de groetjes en tot dan Reinier en Pim


23 agosto 2009, Mensaje de joost en bas kieft, Países Bajos
Beste mensen,
nog even een berichtje van ons.
De foto's die wij hebben genomen komen jullie kant op.
En wij hebben het nog iedere avond over jullie. Wat een zaligheid en ziel leggen jullie in de vissport.
Groeten Joost en Bas.


23 agosto 2009, Mensaje de joost en bas kieft, Países Bajos
Beste Hans en Margret en Jos,
Wij zijn 23 en 24 juli bij jullie geweest en hebben zeer genoten van de ontvangst die wij kregen. maar het ging natuurlijk om het vissen.Wij willen dan ook bedanken dat Hans deze 2 dagen met ons is mee gegaan( en Jos in zijn vrije dagen ook mee ging).
Wat geven jullie de mensen een eerlijk advies en doen jullie net zo hard mee. Hans laten wij nog ééns een keer wachten met opruimen en een peukie doen. Hierdoor kon Bas wel de Meerval van 220 cm naar binnen halen. In deze dagen hebben wij 7 meervallen en 4 karpers gevangen. Beste mensen ga zo door want wij komen zeker weer terug.
Hans , Margret en Jos wij zien jullie weer.
Groeten van Joost en Bas.


21 agosto 2009, Mensaje de arthur bruns, Países Bajos
Ik wou jullie nog even bedanken voor mijn 2 daagse vistrip die ik kon combineren van mijn strandvakantie in Salou maar 2 uurtjes rijden.We hadden 14 meervallen en drie karpers.Dit allemaal op 3 ponds karper hengels!! 1.83 meerval en 35 pond karper...Dit allemaal samen met de kinderen..Komen binnekort weer terug om te snoekbaarzen..
gr Arthur en gr aan Jos en de kinderen..


31 julio 2009, Mensaje de Ian Etheridge, Reino Unido
Thank you for a fantastic holiday . Jake and I had a brilliant time catching much more and bigger fish than we ever expected.

We had never fished for catfish before, therefore to catch a 2 metre fish was too good to be true. Unbelievably we both caught a big one on the first day!

How do you top that? - On the second day, we caught more big cats, 30lb carp and then I caught a 40lb carp . As usual Jake topped that with a 52lb carp!

Over the rest of the holiday we continued to catch cats of all sizes and lots of big carp.The fishing was absolutely out of this world.

The apartment was first class and there are some great places to eat in Caspe.

Hans, Margaret, Jos and Mike made this much more than just a holiday.Their hospitality, knowledge, dedication and generosity made this a personal and very special week.

We spent each day guided by Jos and this was just great fun and as you can see from the pictures more than delivered . It is sometimes easy to forget these are wild fish in a huge river. In terms of the fishing , one of us "did it well" and the other needed a little more guidance, thanks for your patience Jos.

Hans, Margaret, Jos and Mike, you know already that we will be back soon and we will stay in touch. Thanks again.

To anyone else reading this, you will not be disappointed. I can be available to make up the numbers!!


Ian


26 julio 2009, Mensaje de Slawomir Pagas, Polonia
Hi Hans

It was a real pleasure to fishing with you.I have never experienced in my life person more profesional and kind.Services that you providing is on the highest level and you can be shore that in the future I will be you gest again..Send my best regards to Peter and Josh.
Best reagrds form POLAND

Slawomir Pagas with familie


6 julio 2009, Mensaje de John Kaspers, Países Bajos
Hoi Margaret, Hans, Mike en Jos,

we hebben wederom een fantastische vistrip achter de rug mede door jullie top materiaal en expertise!
Vooral de noodgedwongen drill, omdat er nog een hengel begon te gieren, samen met Margaret in de boot was geweldig. Een blauwe plek en een hi five later lag er 205cm (102,5 cm voor ieder ;-)) op de mat.

Hans had eigenlijk een ATV dag maar was gelukkig samen met Margaret op de stek zodat we 2 boten ter beschikking hadden en hij met Pa ruim één meter dertig meerval de boot in kon werken.

Samen met Hans heb ik ook nog de nieuwe meervalhengelset kunnen uit testen (iemand moet het doen hé) en daarmee mijn PB verbeterd naar 213cm/65kg! En dit ook weer terwijl Pa met Jos op de andere boot een Snorremans van precies 200cm/54kg aan het temmen was. Deze werdt natuurlijk weer met blote handen (hobby van Josen Hans) de boot in gemanoefreerd want handschoenen is voor Sissy's met afwashandjes (zoals ik).

Dit was de zoveelste keer dat we met meerdere hengels in volle actie waren, en geloof me sterk zijn ze, zowel de meerval als de karpers gaan als een speer.

Buiten het grote aantal meervallen hebben we ook veel karpers gevangen tot 35 pond.
Dit alles (op mijn PB na) op 3 ponds karperhengels met 20/00 gevlochten lijn. Deze topsport kan ik iedereen aanraden! Mooie zware drills met verzuurde bovenarmen en verkrampte vingers, heerlijk. Slapen doen we s'nachts, hoewel niet iedereen....

Al met al hebben we enorm genoten van de gastvrijheid, gezelligheid, de sfeer en het weer.

Groetjes allemaal, Pa en John


1 julio 2009, Mensaje de roy, Países Bajos
wat waren we goed verzorgt we hebben goed beet gehad meer als 40 aanbeten waarvan 19 op de kant in 3 en halve dag dat is pas vissen zonder jullie was dit nooiy gebeurt hans margaret jos we danken jullie voor een veel te korte super vis vakantie de warriors uit schijndel


1 julio 2009, Mensaje de remko, Países Bajos
hier een berichtje van de kunstschilder uit rosmalen,ik wil bij deze hans ,margret en jos even bedanken voor de geweldige dagen die wij aan de ebro hebben doorgebracht.
bij thuiskomst gelijk wat foto's af laten drukken, om vervolgens te tonen op mijn werk, en verjaardagen.
kijk dit is nog eens indruk maken op deze manier.
nogmaals bedankt ,en binnenkort wordt er gestart aan een prachtig meervalschilderij.
groetjes remko


30 junio 2009, Mensaje de richard roelfs, Países Bajos
Hallo Hans,margret en natuurlijk ook jos, hier dan ff een krabbel uit nederland.Ik wil jullie ff persoonlijk nog bedanken voor de geweldige week vissen. ben al weer meer als een week terug in nederland maar ben nog steeds voldaan van de mooie vangsten en de goede begeleiding van jullie kant. ik kan iedereen die het eens een keer wil proberen om grote en sterke vissen te vangen aanraden om contakt met jullie op te nemen en een visvakantie bij sierra ebro te boeken je krijgt echt waar voor je geld. Ik spreek uit eigen ervaring want in een week meerdere karpers van achter in de 20 en een van zelfs 34 pond te vangen is geweldig en dan als toetje ook nog eens een meerval van 202cm en een van 150 te vangen was helemaal te gek jongens ga zo door en ik hoop dat we nog meerdere jaren met elkaar kunnen genieten van de geweldige vangsten en de goede begeleiding succes voor de aankomende vangsten en bedankt. Ricard,R


25 junio 2009, Mensaje de Hannu & Veli-Pekka, Finlandia
Hei Hans, Jos, Margaret ja Mike!

Olemme iloisia että pääsemme ensimmäisinä suomalaisina kiittämään teitä upeista päivistä kanssanne! Veli-Pekka kääntää tämän kohta myös englanniksi niin ehkä vieraskirjanne lukijoiden vähän helpompi sitä ymmärtää.

Kesäkuun alun (10.-12.6.) kolme kalastuspäivää ovat pyörineet kauniina muistoina ja villeinä unina mielessäni. Aina matkaan lähiessä mieli on toki täynnä jännitystä, odotusta ja toiveita. Vain harvoin nuo haaveet täyttyvät niin kauniilla, välittömällä ja iloisella tavalla kuin nyt teidän luonanne!

Vasta nyt olen ehtinyt tutustumaan Veli-Pekan valokuvaamaan reiluun 3 000 valokuvaan, ja nuo hienot ja jännittävät hetket upeiden kalojen parissa ovat taas nousseet entistäkin voimakkaampina mieleeni. Valtavan monnin ja uljaan karpin sekä monen muun kalan voimat tuntuivat lähes uskomattomilta, ja nautin jokaisesta hetkestä taistellessani niiden kanssa. Toivottavasti teillä ja muilla vieraillanne on ollut ja tulee olemaan paljon vastaavia tilanteita kuin mitä tarjositte meille!

Uskomme sydämestämme että yrityksenne tulee menestymään! Teillä on hieno paikka upean kalaveden äärellä ja kuuman auringon alla, ja te hoidatte sitä juuri oikealla tavalla!


Lämmin kiitos teille kaikille hienoista hetkistä kalastuksen, moottoripyöräilyn, mukavan seuran ja hyvän ruuan keskellä!


Hannu ja Veli-Pekka


--------

Hi Hans, Jos, Margaret and Mike!

We are happy to be the first Finns to write to your guestbook and thank you for wonderful days with you! Veli-Pekka translated what Hannu just wrote to you in Finnish. Hope your guestbook readers outside Finland understand this more easily.

The three fishing days we had – 10 to 12 June – have revolved in my mind as fond memories and wild dreams. Always when beginning a trip the mind is full of excitement, expectations and hopes. Only seldom those dreams come true with such beautiful, spontaneous and joyful way as they did with you!

Only now I have had time to see the over 3000 photos Veli-Pekka photographed there. Those wonderful and exciting moments with gorgeous fish have returned back to my mind stronger than before. The powers of the enormous catfish and stately carp felt almost unbelievable. I enjoyed every moment fighting with them. We hope you and your guests have had and will have plenty of similar experiences that you offered to us!

We believe deep in our hearts that your business will be flourishing! You have a wonderful place by grand fishing waters and under a hot sun. And you take care of it just the right way!

Many warm thanks to you all for fine time with fishing, motorbiking, friendly company and good food!

Hannu and Veli-Pekka


25 junio 2009, Mensaje de Geert, Países Bajos
Hallo iedereen,

Ik ben al weer aan het werk terwij ik nog nageniet van de mooie drills en vangsten van de afgelopen week.
We hebben een fantastische week gehad met meerdere runs op een dag.
vanaf het eerste moment was het al raak.
De manier waarop er gevist werd was in een woord geweldig.
Met de karperhengel op meerval en natuurlijk ook de karper. Omdat we een klasse boot, en Hans en Jos met de kunde en kennis, tot onze beschikking hadden, ging het allemaal naar hartewens.
we hebben alles gevangen van klein tot groot.
het was gewoon KICKKEN,, lekkere ouderwetse keiharde runs.... en in het begin wist je dan niet wat je eraan had maar dat werd wel duidelijk als het "iets" langer duurde. De karpers zijn er enorm sterk en over de meerval nog maar te zwijgen.
Dit is echt iets aparts dan bijv. een betaalwater in frankrijk of zo.
Ik kan het iedereen aanraden om het een keer te gaan proberen met de jongens van Sierra Ebro.
Ze zorgen echt voor je zodat je alleen maar kan genieten.
Ik wil daarom Hans,margrett,mike, Jos en... nartuurlijk mijn maat Richard nogmaals bedanken voor de fantastische dagen en... vissen doe je niet alleen maar samen.

Verder veel voorspoed met alles wat nog komen gaat hopelijk weer gauw tot ziens Groeten Geert P.


23 junio 2009, Mensaje de rob buijsman, Países Bajos
Beste Hans ,Margaret, en Jos, bij deze wil jullie bedanken voor de 4 fantastische dagen die we op de Ebro hebben doorgemaakt. Zeven meervallen en een tiental zeer sterke karpers maakten het tot een groot succes!! Verder wil ik jullie bedanken voor de fantastische service die jullie bieden, zo hoort een visvakantie met gids te zijn !!
Een compleet verslag met foto's zal ik binnenkort op mijn site www.fishingmania.nl plaatsen , en voor mensen die nog twijfelen, gewoon doen !! Je mag me altijd bellen of mailen,

groeten Rob&Guus


20 junio 2009, Mensaje de michel, Países Bajos
hallo hans margret mike en jos.
ik heb er weer een week werken opzitten wat een verschil.
zo zit je lekker in caspe aan het water te vissen met het mooiste weer van de wereld en zo ben je weer thuis.
de 10 dagen bij sierra ebro zijn omgevlogen!
het was dit jaar weer geweldig lekker vissen en voor het eerst met een visboot en hengels van sierra ebro wat een super materiaal verhuren jullie. zeker het geld waard want een grote vis verspelen door slecht materiaal vergeef je jezelf nooit.en de steken die je met de boot kunt bevissen zijn ontelbaar.
ik wou jullie nogmaals bedanken voor de leuke manier waarop jullie met je gasten omgaan.
een lekker biertje op de veranda bij hans en margret om de dag door te nemen en de volgende dagen te plannen met tips en raad is altijd erg gezelig.
sierra ebro ga zo door,ik kan niet wachten om weer terug te komen .
groeten michel kievits


15 junio 2009, Mensaje de Mario Roelofs, Países Bajos
Hallo luitjes.

tja het zit er weer op en de daagse beslommeringen gaan weer als vanouds door.
toch wil ik nogmaals van de gelegenheid gebruik maken om jullie allen te danken aan onze fantastische vistrip.
mooie karper gevangen tot aan 26 pond en zeker niet te vergeten 2 keer een peronal record voor mezelf neergezet met de snorremans.
187 cm en 100 pond en 202 cm en 115 pond.!
en dan voor remko zijn eerste vis ervaring op de Ebro was ook een succes, 198 cm en 105 pond en 205 cm en 130 pond.
helaas had michel minder geluk hij moest het doen met een snor van 120 cm.
maar desalniettemin een fantastische 9 dagen gehad met jullie hulp en expertise.!
want vissen met Sierraebro is voor ons vissen met familie.!
enne mijn broerke die moet mijn record maar eens zien te breken hihi.
hopelijk tot snel voor een volgende trip.!
groetjes, Mario,Remko en Michel.


14 junio 2009, Mensaje de Lucas de Glas, Países Bajos
Ca 10 jaar vissen we jaarlijks een week op de Ebro. Div. malen in Riomar en in Mequinenza geweest en vier maal in Caspe.
We hebben voor de eerste maal kennis gemaakt met Margaret en Hans wat een aardige mensen zijn dat, we hebben het appartement bekeken- super!- een goede prijs kwaliteits verhouding. Voor ons een rede om voortaan bij hun te boeken, want het adres waar we geboekt hadden liet nogal te wensen over.


30 mayo 2009, Mensaje de bram van helden, Países Bajos
heee hallo daar , hier is hij weer brammetje. tjeee mie nee wat een unieke ervaring was dit ,niet wetend wat dit voort brengen.er is werkelijk geen betere lokatie die ik kan bedenken dan bij siera ebro ,de service het apartament en dit alles voor iemand met een wat mindere portomonai, vele horen de verhalen dat je er ik weet niet hoeveel voer in moet storten om de meerval op de mat te krijgen .nou vergeet het maar ps zie onze foto,s ( bram en corne) dat zelfs met niet veel voer wij dankzij de gidsen de meerval wisten te vangen .ook voor karpervissers is dit de juiste lokatie je wordt werkelijk met raad en daad bij gestaan .hans, margaret , mike ,en jos. bedankt voor alles !! siera ebro is toppie en een echte aanrader. geen dollartekens maar een goede service .een ding is zeker de volgende boeking komt eraan.
gr brammetje


14 mayo 2009, Mensaje de doris, Alemania
Ich finde den Aufbau der Seite sehr gut. Macht weiter so.


10 mayo 2009, Mensaje de Ruud Vermerris, Países Bajos
Beste Margaret, Hans, Mike en natuurlijk ook Jos.

Harteljk dank voor jullie gastvrijheid deze laatste 2 weken. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van jullie aanpak in het opzetten van de toekomstige camping Sierra Ebro.

Heren hartelijk dank voor de hulp tijdens het drillen zonder jullie expertise was het mischien wel gelukt maar had het ietsjes langer geduurd ;-)). Margaret nogmaal bedankt voor de bbq en de paella.

Collega vissers, mochten jullie soms twijfelen of alles op de plaatjes wel echt is (ik weet uit ervaring dat er nog wel eens wat onwaarheden of verborgen kosten zijn) dan kan ik jullie verzekeren dat de boten, de hengels, het materiaal en het appartement U allen niet zal teleur stellen.

Ik wens jullie het allerbeste toe, als alles mee zit zien jullie mij in November terug.

Succes
mvg
Ruud Vermerris


23 marzo 2009, Mensaje de reinier kempen, Países Bajos
Hoi Hans jos en Margaret! wij wilden jullie via deze weg nog even bedanken voor onze geweldige week.Jullie gaan ons zeker terug zien!! gaat helemaal goed komen met Sierra Ebro.tot ziensl in oktober en wie weet van de zomer. Groetjes van de Limbo's Henk Reinier Bert Koen en maurice


22 marzo 2009, Mensaje de charlie derrick, Reino Unido
Hello Jos

I see that jerry beat me to the first English comment on your site!

Anyway, I also would like to wish you guys every success with Sierra Ebro and I am, like Jerry looking forward to getting back out there and getting amongst the cats!

I will of course be going to the gym to build my muscles up so I can lift the weigh sling .. .. ..ha ha ha!

For the time being Jos, go catch those cats!

All the very best.

Charlie


22 marzo 2009, Mensaje de Jerry Brown, Reino Unido
Hi Jos,

The website looks really great.

I wanted to be the first person to add my best wishes in English. I really hope that Sierra Ebro is a success.

Good fishing and I look forward to seeing you later in the year when we return to see if we can beat your personal best "pussie".

Jerry


22 marzo 2009, Mensaje de Danny Lammers, Países Bajos
hey mensen, bedankt nogmaals voor de gastvrijheid en de goede zorg.. ik (en ik kan denk ik ook voor richard spreken) hebben een geweldige week met jullie gehad. Jullie viskamp en kennis is echt top, al met al een dikke 10 voor sierra ebro en een aanrader voor iedereen die op meerval wil vissen op de ebro de groeten aan iedereen daar en ik kijk al uit naar oktober...en veel succes deze maanden, Danny Lammers


9 marzo 2009, Mensaje de Mart en Lidy (broer van Piet), Países Bajos
Hallo Margaret,Hans en Mike,
Mooie website en een geweldig app.hoor helemaal top.Wij wensen jullie een succesvol seizoen toe met goede vangsten.
Groetjes Mart en Lidy


8 marzo 2009, Mensaje de Mario Roelofs, Países Bajos
Hallo luitjes.

ik heb zitten genieten van de mooie plaatjes over hoe het app. geworden is.
jullie hebben goed je best gedaan en is ook zeer smaakvol ingericht en afgewerkt.
wie zou daar nou niet willen verblijven ?

tot snel in juni.

groetjes, Mario.


24 febrero 2009, Mensaje de jans brongers, Países Bajos
Hallo beste mensen,ben tot jullie site gekomen via vrienden toe te voegen via hyves .
ik moet jullie zeggen dat jullie site erg goed overkomt en vooral de prijzen zijn aantrekkelijk.
natuurlijk lijkt het me leuk om een grote meerval te vangen,wie weet wat ik nog doe.
kijk ook even op de sitehttp://www.digicarp.nl/
groetjes jans brongers


18 febrero 2009, Mensaje de peter Lauwers, Bélgica
Beste,

ik ben nog op zoek naar een leuke overnachtingsplaats bij u in de buurt. We gaan minstens een dag bij jullie komen vissen.Ik kom met mijn 2 zonen een week van 29 tot 6 juli. Hebben jullie nog tips voor ons? We zijn te voet en hebben een tentje mee. Hoeven we te reserveren om te vissen?

Groetjes en hopelijk tot zien hé

Peter, Jan en Maarten.


16 febrero 2009, Mensaje de Jesse, Países Bajos
Hey joske en de rest,,
De site ziet er zeker goed uit maar uhh waar blijft mijn foto josje hahahahaha.

Veel succes nog verder k zie jullie nog wel.

Doeidoei


4 febrero 2009, Mensaje de Mario Roelofs, Países Bajos
Hallo luitjes.

aankomend weekend zal op de karperbeurs in Zwolle, Carp 2009
extra informatie te verkrijgen zijn op de stand van kunstschilder Remco v/d Berg.
er zijn flyers over scierraebro en er zal een diapresentatie zijn van gedane vangsten van vorige trips.
ook zal ik zelf aanwezig zijn om indien gewenst extra informatie te verstrekken op zaterdag.
een volgende trip staat alweer gepland voor juni 2009.

dus hopelijk tot aanstaande zaterdag.

groeten, Mario


25 enero 2009, Mensaje de Mia Borremans-Dinnissen, Países Bajos
Hallo Jos,

Door het zoeken naar een camping in Spanje kwam ik jou site tegen. Geweldig ! Mochten we van de zomer besluiten om naar Spanje te gaan en in de buurt zijn dan komen we beslist langs.
Heel veel groeten en veel succes Pim en Mia


18 enero 2009, Mensaje de Maud, Países Bajos
HeyHey Stiefpapa.
De site ziet er heel mooi uit, het is dat ik niet zo van vissen hou anders zou ik zeker komen!


18 enero 2009, Mensaje de Ludo, Países Bajos
hallo Jos,
ik heb eens rond gekeken en het is echt een mooie site.
Een eigen camping aan de ebro dat is toch een droom van elke karpervisser.
Ik zal binnenkort eens gaan kijken bij backers voor de flyers.
Nog veel succes met de camping.

Groeten Ludo
www.karpervrung.nl


15 enero 2009, Mensaje de Herman, España
Hallo Jos,
Heel leuk, ik heb met plezier even met een glaasje wijn zitten surfen, is meer dan de moeite waard. Als ik tijd heb kom ik eens snel die kant op..
Groetjes en veel toekomst op Ebre (( HERMAN ))


15 enero 2009, Mensaje de Danny van Duijvenbode, Suiza
Sehr schöne Hompage mit guten Bildern....
Wäre auch mal Interessant so zu Fischen....

Grüsse aus der Schweiz
Danny


12 enero 2009, Mensaje de arthur, Países Bajos
he leuke site ik ga deze week boeken met gio zal april worden.laa je gelijk even weten welk weekend
gr arthur


12 enero 2009, Mensaje de delfin, España
hola jos ,me encanta tu pagina espero ir pronto por el pallaruelo para tomar un cafe contigo


12 enero 2009, Mensaje de delfin, España
hola jos ,me encanta tu pagina espero ir pronto por el pallaruelo para tomar un cafe contigo


11 enero 2009, Mensaje de helma reijmers, Países Bajos
Hallo Jos, de site ziet er SUPER uit, wel goed bij houden dat de klanten regelmatig blijven kijken.
groetjes helma


6 enero 2009, Mensaje de Koen, Países Bajos
Hey mannen, mooie site. De allerbeste wensen voor een fantastisch 2009 en hopelijk tot ziens dit jaar.


5 enero 2009, Mensaje de frank, Países Bajos
heey jos een leuke site egt iets als je van meerval vissen hou en ook nog in spanje wat mijn lad is ik wil julie een goede jaar wisseling en gezond 2009 toewensen gr frank


4 enero 2009, Mensaje de John Kaspers, Países Bajos
Hoi allemaal,

allereerst een visrijk, goed en vooral gezond 2009 gewenst.
De site ziet er erg mooi uit, leuke foto's ook ;-)
Ik weet zeker dat jullie droom uit gaat komen, met zoveel passie voor de mooiste hobby die er bestaad!
Veel succes en we zien elkaar dit jaar nog wel, groet John


31 diciembre 2008, Mensaje de rob v leeuwen, Países Bajos
Hallo Jos het ziet er top uit , veel succes, en de grote snorren liggen op ons te wachten [dat weten wij] tot het voorjaar gr. rob de zwerf kat.......


30 diciembre 2008, Mensaje de richard roelofs, Países Bajos
He luitjes leuk om de site nu eindelijk af te zien en ziet er geweldig uit toch ,hans en margret veel geluk en voorspoed voor het nieuwe jaar en dat er veel gevist mag worden .Tof luitjes hopelijk tot aankomend jaar, en dat we nog veel vissen samen aan de waterkant mogen begroeten.


29 diciembre 2008, Mensaje de piet & rob, Países Bajos
oh wij zijn nog iets vergeten
ons joske H een geweldige vis gids wat je zeer zeker mee moet gaan vissen toppie joske


29 diciembre 2008, Mensaje de piet & rob, Países Bajos
geweldige gastheer en gastvrouw super vissen van 1.85tot2.21 gevangen een top week geweest een ervaring rijker.
wij raden zeker iedereen aan om jullie viskamp te bezoeken. van alle plekken is dit zeer zeker de beste .
super goed gegeregeld en alles was zeer goed naar wens .
hopelijk tot binnenkort.
vriendelijk groet piet & rob


29 diciembre 2008, Mensaje de geert, Países Bajos
veel geluk met jullie droom, het ziet er allemaal mooi uit
al het goede en veel voorspoed voor 2009
en hopelijk gauw tot ziens
groeten geert


26 diciembre 2008, Mensaje de michel kievits, Países Bajos
wat een mooie site en super foto's
ik kan uit eigen ervaring zegen dat het vissen met jos en hans een feest op zich is en als je dan ook nog van die mooie en grote meerval mag vangen kan je vakantie toch niet meer stuk.
ik kan niet wachten tot het juni 2009 is want dan staat de volgende trip al weer geboekt.
groeten michel


26 diciembre 2008, Mensaje de Reinier Kempen, Países Bajos
Hallo Luitjes
Top dat de site klaar is , ziet er prima uit!!! wij verheugen ons nu al , fijne feestdagen en tot Maart!!! groetjes Reinier


25 diciembre 2008, Mensaje de Mario Roelofs, Países Bajos
Hallo Luitjes.

de site ziet er toppie uit en beloofd alleen maar goeds,
het verblijf was al meerdere jaren top en zien er dan ook weer naar uit om er te zijn.
in juni is het weer zover dan komen wij er weer aan.
tot slot allen zeer veel suc6, en ik weet dat het jullie gaat lukken met al die passie en hartverwarmende zorg om een leuke en geslaagde trip te maken voor de gasten.
tot snel en een zeer geslaagd 2009 alvast voor jullie allen, see you soon.

groeten, Mario Roelofs.


25 diciembre 2008, Mensaje de Ton Koopman, Países Bajos
Jullie maakte mijn zomervakantie tot een toppertje en de foto's laten dat zien óók.
Doen we in 2009 wéér zo !!!!!!
Hele fijne feestdagen en een geweldig 2009 toegewenst


25 diciembre 2008, Mensaje de Jos Kaspers, España
Hallo luitjes ziet er super uit voor 2009 veel voorspoed en dat het allemaal op de plek mag vallen groetjes Jos.Últimas fotos

Meerval Ebro
Meerval Ebro
Meerval Ebro
Meerval Ebro
Meerval Ebro