Informatie over Caspe, Aragón

Caspe Aragón España

Caspe ligt op ongeveer 250 km afstand ten westen van Barcelona. In de provincie Aragón. Het is noodzakelijk dat u hier een auto tot u beschikking heeft. Als u gaat vliegen is het raadzaam wanneer uw een vlucht boekt ook alvast een huurauto te reserveren. U dient voor beide in het bezit te zijn van een creditcard en bij het ophalen van uw huurauto moet u zowel de creditcard als het rijbewijs dat is opgegeven bij de reservering kunnen tonen.

Voor het huren van een auto kunt u o.a. kijken op:

Voor vluchten kunt u o.a. kijken op:

U beschikt waarschijnlijk over een navigatiesysteem en zo niet kunt u kijken op de site van een routeplanner, voor de route die u het prettigst lijkt. Klik op deze link voor de Google route planner en kaart. U voert bij Google of in uw navigatiesysteem het adres van de haven in: Club Nautico Mar De Aragon, Ronda San Pedro a Dique, 9, 50700 Caspe, Zaragoza.

Caspe Aragón España

Wij komen daar naar toe als u ons bij aankomst in de haven een telefoontje geeft om kennis te maken en u daarna naar uw accommodatie te begeleiden. U kunt vanaf 13.00 uur in uw intrek nemen in de accommodatie en tot uiterlijk 22.00 uur zijn wij in de gelegenheid om u naar uw accommodatie te begeleiden. Bij vertrek dient u uiterlijk om10.00 uur de accommodatie te hebben verlaten. Wanneer u een vlucht boekt dient u rekening te houden met de aankomsttijd in Spanje bij een eventuele late vlucht is het raadzaam alvast onderweg in een hotel te overnachten.


Caspe Aragón España

U kunt contact opnemen voor boekingen en algemene informatie:

  • Kantoor: (0034) 976634375 (tussen 17.00 en 21.00 uur)
  • Mobiel: (0034) 616094166 (tussen 12.00 en 21.00 uur)
  • E-mail:

Postadres
Sierra Ebro S.L.
Apartado de Correos 44
50700 Caspe, Zaragoza
España


Laatste foto's

karper meerval snoekbaars caspe ebro
karper meerval snoekbaars caspe ebro
karper meerval snoekbaars caspe ebro
karper meerval snoekbaars caspe ebro
karper meerval snoekbaars caspe ebro