Informatie over Caspe, Aragón

Caspe Aragón España

Caspe ligt op ongeveer 250 km afstand ten westen van Barcelona. In de provincie Aragón. Het is noodzakelijk dat u hier een auto tot u beschikking heeft. Als u gaat vliegen is het raadzaam wanneer uw een vlucht boekt ook alvast een huurauto te reserveren. U dient voor beide in het bezit te zijn van een creditcard en bij het ophalen van uw huurauto moet u zowel de creditcard als het rijbewijs dat is opgegeven bij de reservering kunnen tonen.

Voor het huren van een auto kunt u o.a. kijken op:

Voor vluchten kunt u o.a. kijken op:

U beschikt waarschijnlijk over een navigatiesysteem en zo niet kunt u kijken op de site van een routeplanner, voor de route die u het prettigst lijkt. Klik op deze link voor de Google route planner en kaart. U voert bij Google of in uw navigatiesysteem het adres van de haven in: Club Nautico Mar De Aragon, Ronda San Pedro a Dique, 9, 50700 Caspe, Zaragoza.

Caspe Aragón España

Wij komen daar naar toe als u ons bij aankomst in de haven een telefoontje geeft om kennis te maken en u daarna naar uw accommodatie te begeleiden. U kunt vanaf 13.00 uur in uw intrek nemen in de accommodatie en tot uiterlijk 22.00 uur zijn wij in de gelegenheid om u naar uw accommodatie te begeleiden. Bij vertrek dient u uiterlijk om10.00 uur de accommodatie te hebben verlaten. Wanneer u een vlucht boekt dient u rekening te houden met de aankomsttijd in Spanje bij een eventuele late vlucht is het raadzaam alvast onderweg in een hotel te overnachten.


Caspe Aragón España

U kunt contact opnemen voor boekingen en algemene informatie:

  • Kantoor: (0034) 976634375 (tussen 17.00 en 21.00 uur)
  • Mobiel: (0034) 616094166 (tussen 12.00 en 21.00 uur)
  • E-mail:

Postadres
Sierra Ebro S.L.
Apartado de Correos 44
50700 Caspe, Zaragoza
España


Laatste foto's

Meerval Ebro
Meerval Ebro
Meerval Ebro
Meerval Ebro
Meerval Ebro